Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Φθινοπωρινή ιστορία» στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών - ΦΩΤΟ

Η «Φθινοπωρινή ιστορία» στις φυλακές Αγί...

Του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας

Τη «Φθινοπωρινή ιστορία» του Αντρέι Αρμπούζωφ, μια παραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου και Τέχνης «Αγορά», ένα έργο που αποτελεί ύμνο στην αγάπη και στο δρόμο για την ευτυχία, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελλιέ, και σκηνοθεσία Κώστα Μαλαμή, είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας (Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών). Τους χαρακτήρες της παράστασης ενσάρκωσαν με το εξαιρετικό ταλέντο τους οι ηθοποιοί Μιχάλης Σμυρλής και Θεανώ Κανελλάκη, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν μετά το τέλος της παράστασης, καθώς με όχημα τους οξυδερκείς διαλόγους, το λεπτό χιούμορ και την εκφραστικότατη ερμηνεία τους κατάφεραν αριστοτεχνικά να υπενθυμίσουν σε όλους ότι η ζωή βρίσκεται στην κάθε στιγμή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του σχολείου Γεράσιμος Αντύπας, που ευχαρίστησε θερμά τους ηθοποιούς για την αποδοχή της πρόσκλησης. Την παράσταση παρακολούθησαν, εκτός από τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτικούς του 2ου ΣΔΕ Πάτρας, ο φιλόλογος Φώτης Δημητρόπουλος, οποίος μετά το τέλος της έκανε λόγο για τα μηνύματα που μετέδωσε το θεατρικό έργο του Αρμπούζωφ,  η φιλόλογος Αγγελική Χριστοπούλου, η ψυχολόγος του Καταστήματος Κράτησης Ελένη Αθανασοπούλου με μέλη της θεατρικής ομάδας και η φιλόλογος κ. Αργυρώ Δημητρέλλου.

Οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτικοί και o Διευθυντής του 2ου ΣΔΕ Πάτρας Γεράσιμος Αντύπας ευχαρίστησαν θερμά την Εταιρεία Θεάτρου και Τέχνης «Αγορά» και τους ηθοποιούς Μιχάλη Σμυρλή και  Θεανώ Κανελλάκη που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και τους χάρισαν μια εξαιρετική παράσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις