Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Νέα ήττα για την Παναχαϊκή - Δυσκολεύει η παραμονή

Βόλεϊ: Νέα ήττα για την Παναχαϊκή - Δυσκ...
Μάτσας Ηλίας

Οι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν με 3-0 σετ από τον Εθνικό στο Κουκούλι

Μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα της Vollelyeague γνώρισε η Παναχαϊκή. Ο Εθνικός «πέρασε» σε λιγότερο από 1,5 ώρα από το Κουκούλι επικρατώντας με 3-0 σετ των «κοκκινόμαυρων».

Η Παναχαϊκή που αντιστάθηκε αρκετά στα πρώτα δύο σετ, παραδόθηκε «άνευ όρων» στο τελευταίο και γνώρισε την 12η ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά και την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 2 βαθμούς και αυτή την στιγμή φαντάζει δύσκολο να προλάβουν ακόμα και τα πλέι άουτ που θα τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία να «σώσουν» την κατηγορία.

Ο Εθνικός πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη μετά την σπουδαία επικράτηση επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον κοιτάζει τα ψηλότερα στρώματα του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ και μοναδικός διασωθείς από την Παναχαϊκή ήταν, παραδοσιακά, ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της Νίκος Ρουμελιώτης με 19 πόντους (44% στις επιθέσεις).

Θυμηθείτε την εξέλιξη και τα τεχνικά τάιμ άουτ της αναμέτρησης:

Τα σετ: 0-3 (23-25, 22-25, 18-25) σε 74’

20:28 Τέλος στην αναμέτρηση στο Κουκούλι. Ο Εθνικός παίρνει μια καθαρή νίκη με 3-0 σετ.

Η Παναχαϊκή αντεπιτέθηκε στο τελευταίο μέρος του τρίτου σετ, πλησίασε στους τρεις πόντους, αλλά ο Εθνικός ήταν ψύχραιμος και με μαξιλαράκι την μεγάλη διαφορά που είχε αποκτήσει, κατάφερε να επικρατήσει με  25-18 και να βυθίσει ακόμα περισσότερο τους «κοκκινόμαυρους» στον πάτο της βαθμολογίας.

20:18 Απόλυτος κυρίαρχος στο τρίτο σετ είναι ο Εθνικός. Οι Πειραιώτες αύξησαν ακόμα περισσότερο την διαφορά και πήγαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενοι με 16-7! Ένα ανεπανάληπτο θαύμα ψάχνει πλέον η Παναχαϊκή που οδεύει ολοταχώς στην 12η ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

20:11 Με «αέρα» και ψυχολογία μπαίνει ο Εθνικός στο τρίτο σετ, όπου έχει ήδη από το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, ένα μεγάλο προβάδισμα με 8-3

20:00 Ο Εθνικός παίρνει οριακά (25-22) και το δεύτερο σετ και κάνει το 0-2. Μεγάλο παιχνίδι στο Κουκούλι με την Παναχαϊκή να βρίσκεται όμως πλέον με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας να ανατρέψει δύο εις βάρος της σετ για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

19:48 Κρατάει τη μικρή διαφορά και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ ο Εθνικός που προηγείται με 16-14 της Παναχαϊκής

19:39 Δυναμικά ξεκινάει και το δεύτερο σετ ο Εθνικός που προηγείται με 8-5 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.

19:30 Ο Εθνικός κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση της Παναχαϊκής στο τέλος και πήρε το πρώτο σετ στο Κουκούλι με 25-23.

19:21 Ο Εθνικός ισορρόπησε την αναμέτρηση όσο κυλάει το σετ και έκλεισε το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, προηγούμενος με 16-15

19:09 Η Παναχαϊκή μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και προηγείται με 8-4 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ

 

Ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον γίνεται στο Κουκούλι. Η Παναχαϊκή που αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιώς για την 12η αγωνιστική της Volleyleague.

 

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης από το thebest.gr

 

Βόλεϊ: Την πρώτη της νίκη ψάχνει η Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports