Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Πελετίδη με Φωτίου σήμερα για τους παιδικούς σταθμούς και το κτίριο της Μανιακίου

Συνάντηση  Πελετίδη με Φωτίου σήμερα για...

Στην Αθήνα

Το πρόγραμμα επιδότησης από εθνικούς πόρους για την ίδρυση και λειτουργία νέων δημοτικων βρεφονηπιακών σταθμών θα αποτελέσει αντικείμενο της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στη συνάντηση με τους δημάρχους της χώρας την οποία έχει συγκαλέσει η αναπληρώτρια Υπουργός Θεανώ Φωτίου, θα συμμετέχει και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αλλά και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού της Πάτρας Θεόδωρος Τουλγαρίδης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργού μετά από την εξέταση των στοιχείων του προγράμματος «Εναρμόνιση επαγγελματικής με οικογενειακή ζωή» της προηγούμενης χρονιάς διαπιστώθηκε ότι σε πολλούς δήμους της χώρας υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ των διαθέσιμων θέσεων και στα vouchers που χορηγήθηκαν στις μητέρες.

Γι αυτό το λόγο, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου οι δήμοι αυτοί επιλέχθηκαν να επιδοτηθούν για την ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων και την προμήθεια εξοπλισμού προκειμένου να λειτουργήσουν  νέες μονάδες φροντίδας βρεφών και νηπίων από την επόμενη κι όλας περίοδο, όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Μεταξύ αυτών των δήμων είναι και της Πάτρας, για τον οποίο εκκρεμεί η διαμόρφωση του κτιρίου της Μανιακίου προκειμένου  να λειτουργήσει εκεί νέος δημοτικός παιδικός σταθμός.

Πάτρα:Το κτίριο που στέγασε από το 1972 τους ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις