Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γασπαρινάτου για το Παμπελοποννησιακό στάδιο

Πυγμαχία: Η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γασπ...

Για την μη παραχώρηση χώρου για την πυγμαχία

Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα που έχει προσφέρει στην Πάτρα πολλές και σημαντικές επιτυχίες με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και πανελλήνιες διακρίσεις. Ο πρόεδρος της Τοπικής Ενωσης Πυγμαχίας και Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Π. Δημήτρης Γασπαρινάτος σε επικοινωνία που είχε με το thebest.gr εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση του Δήμου Πατρέων στο να μην παραχωρεί ένα γραφείο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για την πυγμαχία.

Ο Δημήτρης Γασπαρινάτος τόνισε: "Εχουμε εδώ και 2.5 χρόνια περίπου υποβάλλει ένα αίτημα στο Δήμο Πατρέων και τον Τάκη Πετρόπουλο προκειμένου να μας παραχωρηθεί ένας χώρος στο Παμπελοπονηησιακό στάδιο. Ακόμη το αίτημά μας δεν έχει γίνει αποδεκτό, παρόλο που υπήρξαν υποσχέσεις ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα μας.

Και βέβαια με δυσαρεστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο Παμπελοποννησιακό φιλοξενούνται πολλά αθλήματα και όχι το δικό μας".

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον σύμβουλο Δημάρχου στα θέματα αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι έχει εγκριθεί το συγκεκριμένο αίτημα, εδώ και περίπου τρεις μήνες, έχοντας ενημερωθεί και η Ελληνική Ομοσπονδία πυγμαχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυγμαχία: Ο Δημήτρης Γασπαρινάτος και πάλι υποψήφιος για την Ελληνική Ομοσπονδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports