Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοβαρός τραυματισμός νεαρής γυναίκας σε τροχαίο στην Αμαλιάδα

Σοβαρός τραυματισμός νεαρής γυναίκας σε ...

Χθες τα ξημερώματα

Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο την παραμονή των Χριστουγέννων μία νεαρή γυναίκα, ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένος είναι ο αδελφός της και ένας ακόμη άνδρας.Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί της Κυριακής στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας- Σαβαλίων, στο ύψος του ΚΤΕΟ.

Πρόκειται για μετωπική σύγκρουση οχημάτων και εκτιμάται ότι στα αίτια πρόκλησης του τροχαίου συνετέλεσε και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος εξαιτίας του παγετού που είχε δημιουργηθεί λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη από το Βαρθολομιό και στο οποίο επέβαινε και ο αδελφός της, είχε κατεύθυνση από Σαβάλια προς Αμαλιάδα και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧΦ που οδηγούσε ρομά από την Αμαλιάδα, ο οποίος είχε κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Σαβάλια, καθώς πήγαινε στην λαϊκή της Νέας Μανωλάδας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αποτέλεσμα ήταν η οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου να εγκλωβιστεί στο κάθισμά της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κατάγματα, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. Ελαφρύτερα τραυματίστηκε οι αδελφός της, ο οποίος επίσης έχει υποστεί κατάγματα και πιο ελαφρά ο ρομά που επέβαινε στο άλλο όχημα.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις