Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά των αστυνομικών – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυτική Ελλάδα: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώ...

Σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε εορταστικές εκδηλώσεις στη Δυτική Ελλάδα για τα παιδιά του προσωπικού της. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας μαζί με τις συνδικαλιστικές ενώσεις.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν προσφορά συμβολικών δώρων στα παιδιά, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και επισκέψεις σε θεματικό πάρκο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά του προσωπικού των αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας και τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον Σύλλογο Πολιτικών Υπαλλήλων Νοτιοδυτικής Ελλάδας και τις τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Ακαρνανίας και της Ηλείας.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν προσφορά συμβολικών δώρων στα παιδιά, παρακολούθηση θεατρικών και μουσικών παραστάσεων, καθώς και επισκέψεις σε θεματικό πάρκο με βιωματικές δραστηριότητες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις