Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πάτρα, η έκθεση ζωγραφικής "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πάτρα, η έ...

Τη διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πάτρα, η έκθεση ζωγραφικής "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".

Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (Νέα Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών 38-40) και την επισκέφθηκαν πλήθος παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής από αστυνομικούς της Τροχαίας, αλλά και να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες για την οδική ασφάλεια.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και φιλοξενήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Την έκθεση επισκέφθηκαν, με ελεύθερη είσοδο, συνολικά 2.000 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις 214 παιδικές δημιουργίες, με συμβουλές παιδιών για την ασφαλή οδήγηση.

Παράλληλα, όλοι οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές για την οδική ασφάλεια.

amna.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις