Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγωνία τέλος για τον οδηγό Ι.Χ. που παραλίγο να πέσει σε γκρεμό στον Ομπλό -Αίσιο τέλος στις αναζητήσεις

Αγωνία τέλος για τον οδηγό Ι.Χ. που παρα...

Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του

20:05 Βρέθηκε πριν λίγο τελικά ο οδηγός που παραλίγο να πέσει σε γκρεμό στον Ομπλό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είναι καλά στην υγεία του. Το αυτοκίνητό του ωστόσο έχει πέσει μέσα σε βαθύ χαντάκι και θ’ απαιτηθούν συντονισμένες προσπάθειες για την ανάσυρσή του.

 

19:45 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται για κυνηγό ο οποίος βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή όπου δεν μπορούν να φθάσουν τα περιπολικά για να τον βοηθήσουν. Στην περιοχή έχει φθάσει συγγενείς του ο οποίος οδηγεί τους Αστυνομικούς στα σημεία που συνήθως κινείται.

 

19:20 Ο άνδρας που παραλίγο να πέσει στον γκρεμό κι ενημέρωσε σχετική την Αστυνομία δεν έχει ακόμα εντοπιστεί παρά τις προσπάθειες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει προσπάθειες να επικοινωνήσουν εκ νέου οι Αρχές μαζί τους χωρίς όμως αυτό να καταστεί εφικτό.

 

18:20 Άγιο ένας οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και παραλίγο να πέσει σε γκρεμό και να βρίσκεται το μισό στο οδόστρωμα και το υπόλοιπο στον γκρεμό. Το τροχαίο συνέβη πριν από λίγη ώρα σε χωματόδρομο κοντά στο Μοναστήρι του Ομπλού στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημά του και σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας σπεύδουν στο σημείο.

Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις