Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εντυπωσίασαν οι αρσιβαρίστες του Πέλοπα Πατρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Εντυπωσίασαν οι αρσιβαρίστες του Πέλοπα ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Αρτεμις Θεριάκη, Βασιλική Φραμπίτση και Νίκος Φραμπίτσης

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών ανδρών – γυναικών, νέων ανδρών – νέων γυναικών, εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων στον Πολύγυρο.

Τέσσερα Πανελλήνια ρεκόρ, σπουδαίες επιδόσεις και το Κλειστό Γυμναστήριο γέμισε από κατοίκους του Πολυγύρου που θέλησαν να δουν από κοντά τους πρωταθλητές, αλλά και τους Ολυμπιονίκες.

Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να γίνουν δύο γκρουπ στις περισσότερες κατηγορίες.

Στους Άντρες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ με 487β. Στους Νέους Ανδρες ο Μίλων, στους εφήβους η Ολυμπιάδα Πάρου, όπως και τους Παίδες.

Ξεχωριστή, για μια ακόμα φορά, η εμφάνιση του Πέλοπα Πατρών (προπονητής ο Γιώργος Μιχαλόπουλος) που και πάλι ανέβασε αθλητές του στο βάθρο, τρεις συνολικά.

Ο λόγος για τον Νίκο Φραμπίτση, 3ο στην κατηγορία των 85κ. παίδων, τόσο στο σύνολο (222κ.), όσο και στο αρασέ (102κ.) και στο ζετέ (120κ.).

Εντυπωσιακή και πάλι η Αρτεμις Θεριάκη, πρόσθεσε τρία ακόμα μετάλλια στην πλούσια καριέρα της, καθώς ήταν 2η στην κατηγορία των 69κ. γυναικών, τόσο στο αρασέ (73κ.), όσο και στο ζετέ (87κ.) και στο σύνολο (160κ.).

Τέλος η Βασιλική Φραμπίτση ήταν 3η στα 90κ. νεανίδων (και 4η στις νέες όσο και στις γυναίκες) με 55κ. στο αρασέ, 65 στο ζετέ και 120κ. στο σύνολο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports