Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρίνα Πάτρας: Ποιοι πεζοί; Εμείς ν' απολαύσουμε τον καφέ μας με το Ι.Χ. σε πρώτη θέα- ΦΩΤΟ

Μαρίνα Πάτρας: Ποιοι πεζοί; Εμείς ν' απο...

Αντικοινωνική συμπεριφορά οδηγών

Μια απαράδεκτη και αντικοινωνική συμπεριφορά που στρέφεται εναντίον των πεζών και που καταδεικνύει τον ωχαδερφισμό ορισμένων που αρνούνται πεισματικά να ξεφύγουν από τον επαρχιωτισμό τους, έχουν αναπτύξει εδώ και κάμποσο καιρό, ορισμένοι οδηγοί στην Πάτρα. Τις ώρες και ημέρες αιχμής των καφετεριών στην Μαρίνα της πόλης δεν είναι λίγοι εκείνοι, που στην κυριολεξία, θέλουν το αυτοκίνητό τους έξω από το μαγαζί που κάθονται.

Παρκάρουν λοιπόν, στην κυριολεξία, όπου βρουν αδιαφορώντας για το εάν πρόκειται για πεζόδρομο ή όχι και κατά πόσο εμποδίζουν την ομαλή διέλευση των πεζών οι οποίοι υποχρεώνονται να κάνουν «σλάλομ», ανάμεσα στα οχήματα για να κάνουν την βόλτα τους ή για να φτάσουν στον προορισμό τους. Η αγανάκτηση των συμπολιτών, οι οποίοι απέστειλαν στο thebest.gr τις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι μεγάλη.

Πατρινοί που επικοινώνησαν μαζί μας είναι πραγματικά εξοργισμένοι με την συμπεριφορά των οδηγών, που όπως λένε, δεν υπολογίζουν τίποτα. Είναι προφανές και από τις εικόνες ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι η δική τους βόλεψη κι εξυπηρέτηση χωρίς να λογαριάζουν τους πεζούς, τους αναπήρους, τις γονείς με τα καροτσάκια των παιδιών τους κ.α.

 

 

Και όλα τούτα παρά το γεγονός ότι σε απόσταση λίγων μέτρων θα μπορούσαν να βρουν έναν νόμιμο χώρο για να παρκάρουν, αυτό όμως θα απαιτούσε να περπατήσουν λιγάκι και φυσικά… δεν θα επέτρεπε στους υπόλοιπους θαμώνες των καφετεριών να δουν «τους έφιππους υποψήφιους γαμπρούς», όπως μας λέει ένας από τους αγανακτισμένους Πατρινούς που μίλησαν στο thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις