Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Πρώτη εντός έδρας ήττα του Παναιγιάλειου από τα Τρίκαλα - ΒΙΝΤΕΟ

Φούτμπολ Λιγκ: Πρώτη εντός έδρας ήττα το...

Πρώτη νίκη για τους Θεσσαλούς, με 1-0 στο Αίγιο

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Παναιγιάλειο στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ. Οι «μελανόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τα Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Θεσσαλών στο φετινό πρωτάθλημα. Πέντε αγώνες χρειάστηκε ο ΑΟ Τρίκαλα για να βάλει γκολ.

Στο περιθώριο της 5ης αγωνιστικής, οι Θεσσαλοί νίκησαν 1-0 τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, με τέρμα του Βέρτζου στο 19', με κεφαλιά. Ο στόπερ και αρχηγός των «κυανέρυθρων» έδωσε τη λύση και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της εφετινή νίκη.

Άξιζαν να προηγηθούν οι Τρικαλινοί, αν και μετά το γκολ που δέχτηκαν, οι Αιγιώτες ανέβασαν στροφές, πίεσαν, αλλά εντέλει δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Αποστολίδη.

Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα, πάντως, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου επιχειρούσε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Δεν είναι ότι κλείστηκε πίσω για να διαφυλάξει το μηδέν. Οι μεσοεπιθετικοί της έφευγαν στην κόντρα, δεν σημείωσαν δεύτερο γκολ, αλλά και αυτό του Βέρτζου έφτανε.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Παναιγιάλειο στο 63% αναφορικά με την κατοχή μπάλας, αλλά και με παίκτη λιγότερο, αφού στο 80' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αρναρέλλης, για θέατρο. Οι γηπεδούχοι είχαν επτά τελικές (οι τέσσερις στον στόχο), ενώ ο ΑΟΤ είχε οκτώ τελικές (επίσης οι τέσσερις στον στόχο).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Σμίλτος, Στίκας, Μπρους (79' Μπρους), Καζναφέρης (54' Κριστέτο), Αρναρέλλης, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος (58' Σταματής), Σκαρτσίλας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (62' Τεγούσης), Ντίνας (87' Γιαννίτσης), Τόμιτς (68' Τσίπρας), Μπουντόπουλος, Καπός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ανέβηκε δεύτερος ο ΟΦΗ - Τα Τρίκαλα υποδέχεται ο Παναιγιάλειος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports