Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο πλευρό του Μητροπολίτη Μεγάρων και των κατοίκων της Μάνδρας ο Μητροπολίτης Πατρών

Στο πλευρό του Μητροπολίτη Μεγάρων και τ...

Ήδη εστάλη φορτηγό με κλινοσκεπάσματα από την Πάτρα και βγήκε και δίσκος στους ναούς

Με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος από την μεγάλη καταστροφή από τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, επικοινώνησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και μάλιστα φρόντισε ήδη να πάει στην περιοχή ένα φορτηγό με κλινοσκεπάσματα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ακόμα με εντολή του κ.κ. Χρυσοστόμου βγήκε δίσκος σε όλους τους ιερούς ναούς της Μητροπόλεως Πατρών στο τέλος της Θείας λειτουργίας την Κυριακή 19/11, και το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε, θα αποσταλεί για την ανακούφιση των πληγέντων αδελφών μας στη Μάνδρα. Ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνος βρέθηκε το σαββατοκύριακο στα συντρίμμια της ισοπεδωμένης Μάνδρας σε μία προσπάθεια στήριξης του ποιμνίου του.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της κατεστραμμένης Μάνδρας και εν συνεχεία τέλεσε σε βαρύ κλίμα τις πρώτες δύο κηδείες των θυμάτων από τα θανατηφόρα καιρικά φαινόμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις