Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ηλίας Σορώκος: «Όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, τουλάχιστον να μην το χάσουμε»

Ηλίας Σορώκος: «Όταν δεν μπορούμε να κερ...

Ο γυμναστής της Παναχαϊκή εκπροσώπησε το τεχνικό επιτελείο στη συνέντευξη τύπου

Απογοήτευση για την εντός έδρας ισοπαλία αλλά και ανασύνταξη για την δύσκολη συνέχεια, είναι το κλίμα που επικρατεί στην Παναχαϊκή μετά το 0-0 με τον Κισσαμικό. Αυτό εξέφρασε και ο Ηλίας Σορώκος που εκπροσώπησε το τεχνικό επιτελείο στη συνέντευξη τύπου, μετά την τιμωρία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο γυμναστής των «κοκκινόμαυρων» δήλωσε αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι σήμερα είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και αυτό φάνηκε. Προσπαθήσαμε από την αρχή να επιβάλουμε το ρυθμό μας, ουσιαστικά χάσαμε ένα πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε. Είχαμε στα περισσότερα λεπτά την κυριαρχία με το μέρος μας.

Προσπαθήσαμε με πλαγιοκοπήσεις να βγάλουμε κάποια φάση, ουσιαστικά όλα αυτά έγιναν κάπως ανούσια και το τελικό 0-0 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι, όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι να μην το χάσουμε. Και αυτό έγινε και σήμερα.

Από κει και πέρα προχωράμε μπροστά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Άρη. Από αύριο κιόλας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και η συνέχεια θα δείξει.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που μας στήριξε και μας έδωσε ώθηση. Να του ζητήσουμε ένα συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον κύριο Πετράκη και την ομάδα των Χανίων».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη απώλεια για την Παναχαϊκή - Λευκή ισοπαλία με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στην Αγυιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports