Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αιμοκαθαιρόμενος αθλητής συμμετείχε στον Μαραθώνιο της Αθήνας!

Αιμοκαθαιρόμενος αθλητής συμμετείχε στον...

Ο Μάριος Μαρκόπουλος, νεφροπαθής που κάνει θεραπεία αιμοκάθαρσης μέρα παρά μέρα

Ο Μάριος Μαρκόπουλος, νεφροπαθής που κάνει θεραπεία αιμοκάθαρσης μέρα παρά μέρα, συμμετείχε στον 35o Μαραθώνιο της Αθήνας. Για δεύτερη χρονιά, έτρεξε στο αγώνισμα των 5.000μ. με την ομάδα των Μεσογειακών Κέντρων Αιμοκάθαρσης.

Η ανακοίνωσή του:

«Το μήνυμα από αυτή την προσπάθεια είναι να «προκαλέσει» και να «προσκαλέσει» τους συνασθενείς του να γυμναστούν, μιας και ο αθλητισμός και η ήπια γυμναστική τους βοηθά στην βελτίωση της θεραπείας τους. Ακόμη, διατηρούνται σε μια καλή φυσική και σωματική κατάσταση προκειμένου να δεχτούν το πολυπόθητο δώρο της μεταμόσχευσης!

Επίσης, ο Μάριος θέλει μέσα από την αγωνιστική του προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει όλους τους ανθρώπους για την Δωρεά Οργάνων και να τους καλέσει να ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΖΩΗ με την προσφορά τους προς τον συνάθρωπο.

Είναι αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του bowling, με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια σε Πανελλήνιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ φέτος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην ταχύτητα των 100μ.

Ο Μάριος ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ τους προπονητές του Ευθύμη Αμερικάνο (επιτραπέζια αντισφαίριση), Παύλο Κεχαγιά (bowling), Αντώνη Καλπουζάνη (στίβος), που του προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, τον Σύλλογο Αθλουμένων Νεφροπαθών, τη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Mesogeios, τον Σκλαβενίτη, καθώς την Aegean Airlines και τις Μινωϊκές Γραμμές για την υποστήριξή τους στις μετακινήσεις του.

Στηρίξτε και παρακολουθήστε την προσπάθειά του μέσα από την σελίδα του στο facebook: Marios Markopoulos - Μάριος Μαρκόπουλος».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Xιλιάδες κόσμου στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports