Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο παρελθόν η τοποθέτηση όπλου σε αίθουσα που δεν χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια λέει η διεύθυνση του λυκείου στο οποίο βρέθηκε οπλισμός...

Στο παρελθόν η τοποθέτηση όπλου σε αίθου...

Διευκρινήσεις από τους καθηγητές του Λυκείου σε αίθουσα του οποίου βρέθηκαν τμήματα όπλου

Διευκρινίσεις για τον εντοπισμό οπλισμού σε αίθουσα του 5ου ΓΕΛ Αγρινίου έδωσε η διεύθυνση του σχολείου μετά τα όσα δημοσιοποιήθηκαν σε μερίδα ΜΜΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των καθηγητών του σχολείου:

“Την Παρασκευή 10-11-2017 το μεσημέρι ανακαλύφθηκαν τυχαία κάποια αντικείμενα, που αποτελούν όπλο ή τμήματα όπλου, διασκορπισμένα στην ψευδοροφή αίθουσας που δεν χρησιμοποιούνταν για πολλά χρόνια ως αίθουσα διδασκαλίας. Η αίθουσα ήταν κλειδωμένη και η πρόσβαση ήταν ελεγχόμενη. Τα αντικείμενα ήταν οξειδωμένα, καλύπτονταν δε από σκόνες και ήταν παλαιάς κατασκευής και ενδεχομένως μη λειτουργικά.

Ο Διευθυντής του σχολείου κάλεσε αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες και επιλήφθηκαν του θέματος και απομάκρυναν τα αντικείμενα από το σχολείο με ασφάλεια. Πρέπει, επίσης, να αναφερθεί ότι πριν από μερικά χρόνια τοποθετήθηκαν στο σχολείο κάμερες και συναγερμός και ουδέποτε υπήρξε παραβίαση των μέτρων ασφαλείας.

Θεωρούμε ότι πρόκειται για γεγονός, που εικάζουμε ότι έχει τελεστεί στο μακρινό παρελθόν, μεμονωμένο και ξένο προς το ήρεμο σχολικό περιβάλλον μας και την αγαστή συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων. Σε κάθε περίπτωση το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμοδίων αρχών.”

πηγη

Δυτική Ελλάδα: Μαθητές βρήκαν μέσα στο σχολείο ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις