Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας έκανε περίπατο - Επικράτησε με 93-82 της Κύμης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας έκανε περίπατο - Επ...

Η πατρινή ομάδα ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση

Ο Προμηθέας δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, όπου επικράτησε με 93-82 της Κύμης, στο "Δ. Τόφαλος" για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το πατρινό συγκρότημα ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Προμηθέας από την β΄ περίοδο και έπειτα έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και έφτασε πανάξια στην επικράτηση με μια ολοκληρωτική εμφάνιση, παίζοντας, μάλιστα, χωρίς τον τραυματία Μο Φαγιέ (ένας τραυματισμός στον ώμο τον κράτησε εκτός 12άδας), αλλά και χωρίς να χρησιμοποιηθεί ο Τρέβορ Ρέλεφορντ (επανήλθε στη 12άδα μετά τον τραυματισμό του, όμως η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε στο να προφυλαχθεί ενόψει Τρικάλων).

Για τον Προμηθέα σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλεξάντερ Λίποβι, ουσιαστικός ήταν ο Λάνγκστον Χολ, «κέρβεροι» μέσα στην ρακέτα οι Σταύρος Τουτζιαράκης και Σον Έβανς, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς «μίλησε» όταν έπρεπε, ενώ δεν υστέρησε κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες.

Περίπου 2.000 φίλοι του μπάσκετ παρακολούθησαν την αναμέτρηση, με τους πατρινούς φιλάθλους να αγκαλιάζουν για ένα ακόμη παιχνίδι τον Προμηθέα. Στο «Τόφαλος» βρέθηκαν και 50 περίπου φίλοι της Κύμης. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν άκρως μπασκετική, ενώ στη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν τα γνωστά χάπενινγκς και στο ημίχρονο διαγωνισμός για τους φιλάθλους.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 49-34 (ημιχ.), 78-52, 93-82.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μάκης Γιατράς): Γκίκας 7 (1), Δημάκος 6 (1), Λίποβι 16 (2), Μιλόσεβιτς 11, Εβανς 14 (βασική 5άδα), Σαλούστρος 6 (1), Χολ 17 (4), Τουτζιαράκης 7, Π. Γερομιχαλός 6 (2), Σκούφης 3 (1), Σανδραμάνης.

Γ.Σ. ΚΥΜΗΣ (Γιάννης Καστρίτης): Οκερεαφόρ 14 (4), Τσαγκαράκης 3 (1), Σμιθ 24 (4), Τζόουνς 5 (1), Μακ Γκι 17 (βασική 5άδα), Γλυνιαδάκης, Μανωλόπουλος 5 (1), Δ. Γερομιχαλός 6 (1), Μπάρλος 6, Σακελλαρίου 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Προμηθεά να επικρατεί με 93-82.

17.55 Έφτασε στους τριάντα πόντους τη διαφορά ο Προμηθέας, ο οποίος προηγείται με 84-54 της Κύμης στην αρχή της τέταρτης περιόδου.

17.53 Ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος για τον Προμηθέα, ο οποίος έχει  προβάδισμα 24 πόντων (78-52).

17.45 To συγκρότημα του Μάκη Γιατρά έχει σημαντικό προβάδισμα με 22 ποντους, αφού προηγείται με 74-52 ένα λεπτό πριν το τέλος της περιόδου.

O Προμηθέας επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός στο δεύτερο ημίχρονο, όπου προηγείται με 59-38

17. 15 Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο "Δ. Τόφαλος" με τον Προμηθέα να προηγείται με 49-34 της Κύμης, βάζοντας τις βάσεις για μία ακόμη νίκη.

17.05 Η πατρινή ομάδα έχει καταφέρει να βρει το ρυθμό της και προηγείται με 43-29 των φιλοξενούμενων τρια λεπτά πριν το ημίχρονο.

Ο Προμηθέας έχει μπει δυνατά στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου προηγείται με 31-20 της Κύμης

16.48 Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος στο "Δ. Τόφαλος" όπου ο Προμηθέας έδειξε να βρίσκει το ρυθμό του καταφέρνοντας να προηγηθεί με 24-20 της Κύμης στο φινάλε.

O Προμηθέας ανέβασε στροφές και πέρασε μπροστά με 11-10 και 14-13 επί της Κύμης, σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για τη λήξη της περιόδου.

16.35 Ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Προμηθέα να έχει μπει λίγο νωθρά στο ματς χάνοντας με 7-1 από την Κύμη.

Ο Μάκης Γιατράς ξεκίνησε με τους Γκίκα, Δημάκο, Λίποβι, Μιλόσεβιτς και Έβανς.

Για την Κύμη ξεκίνησαν οι Οκερεαφόρ, Τσαγκαράκης, Σμιθ, Τζόουνς και Μακ Γκι.

Αντίπαλοι στο σημερινό παιχνίδι είναι δύο αδέρφια ο Πέτρος Γερομιχαλός με τον Προμηθέα και ο Δημήτρης με την Κύμη.

Στην ομάδα της Κύμης επίσης αγωνίζεται ο Πατρινός Νίκος Μπάρλος.

Ο Φαγιέ είναι τραυματίας και δεν θα αγωνισθεί στο σημερινό παιχνίδι.

16.30 Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει σε λίγο στο "Δ. Τόφαλος" την Κύμη για την 5η αγωνιστική του μεγάλου πρωταθλήματος του μπάσκετ. Η πατρινή ομάδα θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, φού στο τελευταίο παιχνίδι είχε γνωρίσει την ήττα από τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Παρακολουθείστε από το thebest.gr την εξέλιξη του αγώνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports