Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H ΕΑΠ πρωταθλήτρια στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων της ΕΣΣΠ

H ΕΑΠ πρωταθλήτρια στο Περιφερειακό Πρωτ...

Διαβάστε αναλυτικά

Η ομάδα παίδων κορασίδων της ΕΑΠ στα τελικά Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της! Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα για την τέταρτη αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος της ΕΣΣΠ επί της πολυπρωταθλήτριας ομάδας του θεσμού ΣΟΠ, με 3.5 – 2,5. Μετά από ένα παιχνίδι διάρκειας 4 ωρών με πολλές ανατροπές σε όλες τις σκακιέρες, ο Νίκος Σκανδάμης έδωσε την μεγάλη τελευταία νίκη που στέλνει την ομάδα μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων που για το 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τα μέσα Δεκεμβρίου.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή επιτυχία. (Νάσος Τρίγκας, Νίκος Σκανδάμης, Πανορμίτης Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Κούτρας, Χρήστος Μαστρογιαννόπουλος, Μαρίνα Γκολφινοπούλου, Αννα Μαρία Τζωρτζίδη και Γεωργία Χριστοδούλου).

Βέβαια πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που τα τέσσερα χρόνια που λειτουργεί το τμήμα, στελέχωσαν την εφηβική ομάδα βοηθώντας να χτιστεί η νοοτροπία που οδήγησε στην μεγάλη ανατροπή στο σημερινό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports