Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχής παρουσία των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών στο Όπεν Ελευσίνας στο πινγκ πονγκ

Επιτυχής παρουσία των Φοινίκων Γλυφάδας ...

Ασημένια μετάλλια κέρδισαν οι Βασιλική και Μάγδα Ηλιοπούλου

Με ιδιαίτερη οργανωτική επιτυχία, παρά το πολύωρο αγωνιστικό  πρόγραμμα, άρχισε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 5/11 το Αναπτυξιακό Όπεν του ΓΑΣ Ελευσίνας. Συμμετείχαν 207 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Πάτρας, των Ιωαννίνων, της Χίου, της Καλαμάτας, της Κορινθίας, της Ηλείας, της Αλεξανδρούπολης, των Χανίων, της Θεσσαλονίκης, της Φλώρινας, της Έδεσσας και φυσικά της Αττικής. Τα παιδιά «χόρτασαν» παιχνίδια σε 12 τραπέζια, πρόσφεραν  θέαμα και πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών είχαν  για μια ακόμη φορά δυναμική παρουσία στα μετάλλια και καλές αγωνιστικές εμφανίσεις από όλα τα παιδιά που  συμμετείχαν.

Στη κατηγορία των νεανίδων η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ στο πρώτο τους ΟΠΕΝ στη μεγαλύτερη ηλικιακά  κατηγορία,  με την αγωνιστική τους  παρουσία,  έδειξαν ότι από τη πρώτη τους χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν.

Η  Βασιλική Ηλιοπούλου  κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Αθηνά Λιβιεράτου το χάλκινο συνεχίζοντας έτσι τη πολύχρονη παρουσία τους στο βάθρο των νικητριών  μετά τις κορασίδες και στις νεάνιδες.

Στη κατηγορία των παγκορασίδων η ΜΑΓΔΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ με τη παρουσία της στο τελικό και το ασημένιο μετάλλιο έδειξε ότι είναι έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει και  στη κατηγορία της αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες.

Σημαντική  για την επίτευξη των διακρίσεων, η  καθοδήγηση από   τους δυο προπονητές ΦΙΛΙΠΠΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΞΟΥΡΙΔΑ  που, παρά το ότι  ήσαν στο γήπεδο από 12 ώρες κάθε ημέρα,  βοήθησαν  ακούραστα και δημιουργικά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  του  Πατρινού συλλόγου.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2η

ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 4η

ΖΙΑΚΑ ΜΙΧΑΕΛΑ 12η

ΠΑΙΔΕΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  13ος

ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ 14ος

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ 2η

ΚΟΡΔΑΛΗ  ΣΟΦΙΑ  26η

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports