Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ηλίας Κυριακίδης: «Πονάει όλη η οικογένεια της Παναχαϊκής»

Ηλίας Κυριακίδης: «Πονάει όλη η οικογένε...

Ο άμεσος βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου αναφέρθηκε στον Μπιτσάκο μετά τη νίκη στην Καλλιθέα

Γύρω από τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο, όπως ήταν αναμενόμενο, κινήθηκε η συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων της Παναχαϊκής, μετά τη σπουδαία νίκη στην Καλλιθέα. Ο Ηλίας Κυριακίδης εκπροσώπησε το τεχνικό επιτελείο των «κοκκινόμαυρων».

Αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλο, αφού αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του, δήλωσε πως όταν "πονάει" ένα μέλος της οικογένειας τότε "πονάνε" και τα υπόλοιπα μέλη:

«Εμείς κρατήσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι το στοιχείο του κυριαρχικού ποδοσφαίρου. Με υπομονή και κατοχή. Αυτό όμως που μας έδωσε τη νίκη ήταν τον πνεύμα αυτοθυσίας την αλληλεγγύης να καλύψουμε τον συμπαίκτης μας. Άρα έχουμε δύο πυλώνες στο παιχνίδι μας. Την υπομονή που την έχουμε και να είμαστε συμπαγής.

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αλλά πολύ στεναχωρημένοι καθώς όταν ένα μέλος της οικογένειας πονάει, πονάνε όλοι. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και οπαδοί. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον Αλέξανδρο (σ.σ. Μπιτσάκο). Κάθε επιτυχία θα την αφιερώσουμε σε όποιον πονάει την ομάδα. Εμείς δεν ξεχωρίσουμε κανέναν είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

Σε ερώτηση για το αν δημιουργεί προσδοκίες το «δύο στα δύο», πρόσθεσε: «Οι φιλοδοξίες γεννήθηκαν από πέρσι τον Αύγουστο. Έχουμε στο μυαλό μα ς ότι το πιο δύσκολο ματς είναι αυτό που ακολουθεί. Δεν κάνουμε πλάνο για βαθμούς. Το μεγάλο πλάνο είναι πως θέλουμε η Παναχαϊκή να ξαναγίνει όπως ήταν παλιά. Να βγάλουμε παίκτες και να κάνουμε περήφανους όσους μας αγαπάνε.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στην Παναχαϊκή - Κάταγμα ο Μπιτσάκος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports