Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ελεύθερη η δικηγόρος και ένας ακόμα συλληφθείς για εμπλοκή με τις σπείρες που λήστευαν και έκλεβαν - Συνεχίζονται αύριο οι απολογίες

Πάτρα: Ελεύθερη η δικηγόρος και ένας  ακ...

Και την Τρίτη

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η δικηγόρος που συνελήφθη για την παροχή βοήθειας σε μέλη εγκληματικής ομάδας που λήστευε κι έκλεβε και εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών. Η γυναίκa συνελήφθη καθώς φέρεται να παρείχε συμβουλές για το πώς μέλη της ομάδας θα απέφευγαν τη σύλληψή τους.

Χθες απολογήθηκε στον Ανακριτή Πατρών όπως και ένας ακόμα συλλφθείς στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της Ασφάλειας Πατρών, για την εξάρθρωση των δύο συνολικά εγκληματικών οργανώσεων.

Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι απολογίες των συλληφθέντων θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο. Τη Δευτέρα θα απολογηθούν 5 ακόμα άτομα και την Τρίτη 4.

Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν διαπράξει κλοπές και ληστείες κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων, σε Πάτρα, Αχαΐα, Δυτική Ελλάδα και Αττική.

Η συμπεριφορά τους απέναντι στα θύματά τους ήταν ιδιαίτερα σκληρή και τους χτυπούσαν, τους έδεναν, τους φίμωναν κατά περίπτωση και τους απειλούσαν με όπλα και μαχαίρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις