Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Europa League: Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μίλαν - Έτοιμη να γράψει ιστορία

Europa League: Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μίλαν...

Η Ένωση θέλει θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης

Την πιο μεγάλη «μάχη» από την επιστροφή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει σήμερα η ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μίλαν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έξι χρόνια μετά την τελευταία φορά που η ΑΕΚ βρισκόταν σε φάση των ομίλων του Europa League, η Ένωση κόντρα στην σπουδαία Μίλαν θέλει να γράψει ιστορία. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με πέντε βαθμούς στα τρία πρώτα ματς είναι μέσα στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Με 50.000 οπαδούς στο πλευρό της αλλά χωρίς τον αρχηγό της Μάνταλο ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ανέστης ενώ οι τρεις της άμυνας θα είναι οι Μπακάκης, Βράνιες και Τσόσιτς ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στα άκρα θα βρίσκονται οι Γκάλο (δεξιά), Έλντερ Λόπες (αριστερά), ενώ στον ξονα οι Σιμόες και Γιόχανσον. Μπροστά τους ο Τάσος Μπακασέτα και στην κορυφή της επίθεσης οι Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο.

Από την πλευρά της η Μίλαν και ο Βιτσέντζο Μοντέλα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αφού δεν έχει περιθώρια για νέες γκέλες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό από το Μιλάνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports