Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Δοκιμασία για τον Προμηθέα (19:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Α1 μπάσκετ: Δοκιμασία για τον Προμηθέα (...

Συγκρούονται οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός και Προμηθέας Πάτρας, οι 2 αήττητοι πρωτοπόροι της STOIXIMAN.GR Basket League συγκρούονται σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο Ο.Α.Κ.Α. με φόντο την πρωτιά στη βαθμολογία, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας αποτελεί για τον Προμηθέα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και μια ομάδα, παράλληλα, με πρωταγωνιστική παρουσία στην Ευρωλίγκα (με 6 συνολικά κατακτήσεις τίτλων).

«Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας και με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Αυτά από μόνα τους αρκούν για να διαπιστώσει κανείς το υψηλό επίπεδο δυσκολίας της προσεχούς αναμέτρησης», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε:

«Εμείς έχουμε σαν στόχο να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να κάνουμε μέσα στο παρκέ αυτά που μας αρέσουν σαν ομάδα. Από εκεί και πέρα και γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι παίζοντας με έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Η αποστολή του Προμηθέα αναχώρησε για την Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι, αμέσως μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης στο «Τόφαλος». Διαθέσιμοι θα είναι οι υπόλοιποι παίκτες, δηλαδή οι Χολ, Γκίκας, Σκούφης, Σανδραμάνης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Φαγιέ, Γράβας, Γερομιχαλός, Γκάτζιος, Εβανς και Τουτζιαράκης.

Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Προμηθέας ορίστηκαν να διευθύνουν οι Αλέξανδρος Ψαριανός (Αττικής), Γιάννης Παγώνης (Κεντρικής-Δυτικής Θεσσαλίας) και Σταύρος Ευφραιμίδης (Κεντρικής Μακεδονίας).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 4HD, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι στην Αθήνα θα ταξιδέψουν και πολλά μέλη και φίλοι του Προμηθέα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Γκίκας: «Να δείξουμε ότι έχουμε ανέβει επίπεδο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports