Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λίγο χρώμα στο γκρίζο της πόλης, και μια... τρελή ιδέα- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Λίγο χρώμα στο γκρίζο της πόλης, ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Στην οδό Κορίνθου

Αντιμέτωποι με μια ευχάριστη έκπληξη βρίσκονται οδηγοί και πεζοί που περνούν από την οδό Κορίνθου καθώς μια χρωματιστή οπτασία ξεπροβάλει ξάφνου σπάζοντας το μουντό και γκρίζο του κέντρου της Πάτρας. Ένα κτίριο, από τα παλιά, κοντά στην οδό Πατρέως σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο κι όσοι ξεκλέβουν λίγα δευτερόλεπτα, από την έντονη καθημερινότητά τους για να το απολαύσουν, δεν βγαίνουν χαμένοι.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι ιδιοκτήτες του φρεσκοβαμμένου κτιρίου επέλεξαν ένα υπέροχο λαμπερό χρώμα για την πρόσοψή του που σίγουρα κάνει τη διαφορά.

Ένα χρώμα που ταιριάζει άλλωστε με την αισθητική του κτιρίου και το οποίο, συνδυαζόμενο με τα γαλάζια παντζούρια των παραθύρων του, σε εμπνέει και σου δίνει «δύναμη» να συνεχίσεις την γκρίζα σου διαδρομή…

Φανταστείτε οι ιδιοκτήτες του να έβρισκαν μιμητές και να ξεκινούσε από την Κορίνθου ένα πολύχρωμο κύμα παλαιών και νεώτερων κτιρίων, και να κυρίευε λέει την πόλη… πόσο πιο όμορφη θα γινόταν η αχαϊκή πρωτεύουσα, πόσο ζωντανή, πόσο ξεχωριστή. Έτσι απλά μόνο και μόνο από μια τρελή ιδέα.

 

Λέτε έτσι να ξεκίνησαν και στο Nyhavn της Κοπεγχάγης που σήμερα αποτελεί ένα από τα ομορφότερα «αξιοθέατα» της πόλης; Δεν το ξέρω. Σίγουρα όμως κάποιος έκανε την αρχή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις