Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και Πατρινοί στη λίστα Λαγκάρντ! Στην Α' ΔΟΥ Πατρών οι υποθέσεις τους - 'Εφτασε cd με στοιχεία

Και Πατρινοί στη λίστα Λαγκάρντ! Στην Α'...

Ξεκινάει έλεγχος

Με καθυστέρηση επτά ετών, η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο,  με τα ονόματα 2.059 Ελλήνων καταθετών, στην HSBC της Ελβετίας, φτάνει μέχρι την Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, στα γραφεία της Α’ ΔΟΥ Πατρών βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ένα CD με σημαντικά εμπιστευτικά στοιχεία για τους 10 Πατρινούς καταθέτες, που φέρονται να περιλαμβάνονται στην  λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με το  δημοσίευμα του Σωτήρη Παπανδρέου για την εφημερίδα Πελοπόννησος, άμεσα θα ξεκινήσει έρευνα για όλες τις υποθέσεις από το 2006 και μετά. Η έρευνα θα αφορά το άνοιγμα και την κίνηση τραπεζικών λογαριασμών και διασταύρωση φορολογικών στοιχείων που έχουν δηλώσει τα εν λόγω άτομα, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση και η νομιμότητα των χρημάτων που εμφανίζονται ως καταθέσεις τους στη συγκεκριμένη τράπεζα.

Να σημειωθεί ότι η κατάθεση ποσών στην  HSBC, δεν  αποτελεί παράνομη πράξη με την προϋπόθεση ότι τα ποσά των καταθέσεων μπορούν να δικαιολογηθούν από τους ελεγχόμενους, με βάση την οικονομική τους δραστηριότητα και τις δηλώσεις που έχουν κάνει στην εφορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις