Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα ιδιαίτερο δείπνο υποδοχής για τους ομιλητές του TEDxPatras2017

Ένα ιδιαίτερο δείπνο υποδοχής για τους ο...

Στην Ελαία, στο Ρίο, δεξιώθηκαν οι διοργανωτές τους επίσημους καλεσμένους τους

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου η Πάτρα υποδέχτηκε μια σειρά από υψηλές προσωπικότητες, ανθρώπους που καθένας στον τομέα του είναι σπουδαίος κι έχει πολλά να πει. Γι’ αυτό και ταξίδεψαν ως την Πάτρα οι συγκεκριμένοι, για να μιλήσουν. Ο λόγος για τους ομιλητές του TEDxPatras2017 που έφτασαν στην πόλη (οι περισσότεροι) από την παραμονή της εκδήλωσης, προκειμένου να κάνουν την πρόβα τους και να γνωριστούν με τους διοργανωτές.

Η ομάδα εργασίας του φετινού TEDxPatras ετοίμασε για την υποδοχή τους ένα επίσημο δείπνο το βράδυ της Παρασκευής. Επιλέχτηκε ο ανανεωμένος χώρος του εστιατορίου «Ελαία» στο Ρίο, που –ευτυχής συγκυρία- πέρασε πρόσφατα στα χέρια των ανθρώπων του Talks Catering και στην ουσία πρωτο-λειτούργησε εκείνη τη βραδιά. Σε ένα δροσερό περιβάλλον, με την απαραίτητη ιδιωτικότητα και με έναν υπέροχο συνδυασμό γευστικών εδεσμάτων και άψογης εξυπηρέτησης, η βραδιά κύλησε όμορφα και οι υψηλοί καλεσμένοι απήλαυσαν μια πληρέστατη φιλοξενία στην Πάτρα, από το πρώτο βράδυ της διαμονής τους.

Σημειώνεται πως κάποιοι από τους φετινούς ομιλητές του TEDxPatras δεν είχαν έρθει ξανά στην πόλη, ενώ άλλοι είχαν πολλά χρόνια είτε να βρεθούν στην Πάτρα είτε να τους δωθεί η ευκαιρία να μιλήσουν. Μεταξύ άλλων στην Ελαία δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής ο γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, η Βάσω Μυλωνά του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας, η ηθοποιός Βούλα Κώστα, οι επιχειρηματίες Νίκος Βερβερίδης, Αιμίλιος Χαλαμανδάρης και Αχιλλέας Χατζηνίκος, ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος, οι γιατροί Σάββας Χειρίδης και Θεοκλής Ζαούτης, η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, ο κωδικογράφος Bart Preneel, η φωτογράφος Άννα Παντελιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις