Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νότια χάραξη για την Πατρών - Πύργου θέλουν οι Δήμοι Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας

Νότια χάραξη για την Πατρών - Πύργου θέλ...

Κοινη συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων χθες στα Βραχνέικα

 

Στην κοινή σύσκεψη των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων, Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχνεΐκων, επιβεβαιώθηκε η κοινή θέση και διεκδίκηση των δύο Δημοτικών Συμβουλίων, καθώς επίσης κατοίκων και φορέων, για νότια χάραξη της νέας εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, από το ύψος του Μιντιλογλίου, μέχρι και πέραν της Κάτω Αχαΐας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου "όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη χθεσινή σύσκεψη, «ο σχεδιασμός της Πατρών – Πύργου καταστρέφει οικισμούς και χωριά και υποβαθμίζει την ζωή των κατοίκων και το περιβάλλον, έχοντας μοναδικό κριτήριο την μείωση του κόστους κατασκευής των εργολάβων. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την Νότια Χάραξη της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου από την περιοχή του Μιντιλογλίου και πέραν της Κάτω Αχαΐας.

Ο νέος  σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου είναι αναγκαίος γιατί καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες και πρέπει να αποδοθεί προς χρήση στο λαό αδάπανα και χωρίς διόδια".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις