Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαργαρίτα Μπιτσάκου: "Αφιερώνω τη νίκη επί του Νηρέα στην συμπαίκτριά μου Ντίνα Κουτέλη"

Μαργαρίτα Μπιτσάκου: "Αφιερώνω τη ν...

Η νεαρή φουνταριστός πέτυχε τρία τέρματα

Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες για τη ΝΕΠ στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο. Η νεαρή φουνταριστός, η οποία πέτυχε 3 τέρματα, πραγματοποιώντας, παράλληλα, πολύ καλή εμφάνιση, δήλωσε τα εξής αμέσως μετά τη νίκη των «δελφινιών»:

«Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το πάθος και η ομαδικότητα που είχαμε στο παιχνίδι μας, αλλά και η θέλησή μας για να ξεκινήσουμε αισιόδοξα και με το δεξί την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, εκτός έδρας (25/10), είναι ένας εξίσου δύσκολος αγώνας και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι΄ αυτόν.

Αφιερώνω τη νίκη επί του Νηρέα στην συμπαίκτριά μου, Ντίνα Κουτέλη, η οποία είναι μια πολύ σπουδαία αθλήτρια και μας κάνει την τιμή να αγωνίζεται στην ομάδα μας και να μας στηρίζει με όλους τους τρόπους, ειδικά εμάς τις πιο νεαρές παίκτριες, τόσο μέσα, όσο και έξω από την πισίνα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, με πείσμα και στοχεύοντας και σε αλλά θετικά αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ιστορική κατάκτηση τίτλου για τη ΝΕΠ-Πρωταθλήτρια Ελλάδος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports