Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος διαψεύδει ότι διεκδικεί τα αναδρομικά των βουλευτών – Ποιοί άλλοι Αχαιοί έχουν παραιτηθεί

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος διαψεύδει ...

Έντονη η αντίδραση του πρώην βουλευτή

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, με δήλωσή του διαψεύδει τα δημοσιεύματα τον φέρουν να είναι ένας από τους πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά. Στη δήλωσή του τονίζει:

«Αγαπητοί δημοσιογράφοι, κύριοι και κυρίες της ΕΣΗΕΑ, συντάκτες των ρεπορτάζ,

διαμαρτύρομαι για την ευκολία να δημοσιοποιείτε αδιασταύρωτες πληροφορίες. Από το 2011 υπάρχει κατηγορηματική διάψευση εκ μέρους μου. Αν κάνατε τον κόπο να ελέγξετε την αλήθεια δεν θα συνεχιζόταν η αναφορά στο όνομα μου, ως διεκδικητή των αναδρομικών των πρώην βουλευτών.  ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Η δεοντολογία επιβάλλει να ενημερώνονται οι πολίτες για τον θιγόμενο, εκτός αν είδηση είναι ότι "πουλάει" ας είναι και ψευδές.

Όταν κάποιος διασύρεται και συκοφαντείται συστηματικά, όταν κερδίζει δικαστικά ένα αγώνα ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ πχ η τελεσίδικη απόφαση του ΣΤΕ για την Προστασία ιδιωτικής ζωής. ΣτΕ (Ολ.) 1213/2010 σύμφωνα με την οποία ο ALPHA και ο Μ Τριανταφυλλόπουλος καταδικάστηκαν να πληρώσουν από 100.000 Ευρώ πρόστιμο στο ΕΡΣ για την στάση τους απέναντι μου.

Παρακαλώ πολύ να φροντίσετε να αποκαταστήσετε την αλήθεια σε ότι με αφορά.

Ευελπιστώντας στην ευαισθησία σας».

Να σημειωθεί ότι από την  διεκδίκηση των αναδρομικών έχουν παραιτηθεί επίσης τόσο ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, όσο και ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Επίσης, πότε δεν διεκδίκησε αναδρομικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, που είχε διατελέσει υφυπουργός  και παραιτήθηκε για να θέσει υποψηφιότητας για την Περιφέρεια.

Τέλος του δικαιώματος των αναδρομικών είχε παραιτηθεί και η χήρα του βουλευτή του ΚΚΕ Παναγιώτη Κοσιώνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις