Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aπό την Ηλεία η καταγωγή της 32χρονης Δώρας - Σπαραγμός στην κηδεία της - Τα "πυρά" της αδελφής της στον πατέρα τους - ΒΙΝΤΕΟ

Aπό την Ηλεία η καταγωγή της 32χρονης Δώ...

Σοκ από τη δολοφονία της γυναίκας

Η Δώρα Ζέμπερη, η 32χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία της κατά τραγική σύμπτωση έγινε στο νεκροταφείο μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε, ενώ ετάφη κοντά στο σημείο όπου ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο του φίλου της, Γιάννη Καυκιά.

Νωρίτερα

Το τελευταίο αντίο στη Δώρα λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία της κατά τραγική σύμπτωση γίνεται στο νεκροταφείο μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε.

Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου», δηλώνει ο πατέρας της αδικοχαμένης 32χρονης έξω από το Κοιμητήριο στα Πατήσια.

«Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου».

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Αίσθηση έχει προκαλέσει η δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη μέσα στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Η εφοριακός δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές. Είχε πάει στον τάφο του φίλου της Γιάννη Καυκιά, που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο, σε εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλα

Η καταγωγή της από την πλευρά του πατέρα της είναι από το Λάττα Ηλείας, σύμφωνα με το patrisnnews.com

Οι κάτοικοι στο Λάττα τα έχουν χαμένα και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι, η Δώρα Ζέμπερη δεν είναι πια στη ζωή. Δεν έχουν λόγια για να παρηγορήσουν τον παππού και την γιαγιά της που ζουν στο χωριό και έχασαν από την μια στιγμή στην άλλη την εγγονή τους.

Δικό τους παιδί

Η Δώρα Ζέμπερη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο όταν ήταν μικρή τις καλοκαιρινές διακοπές τις περνούσε στο χωριό, στο Λάττα, αφού από εκεί κατάγεται ο πατέρας της και εκεί ζουν μόνιμα ο παππούς και η γιαγιά της.

Οι κάτοικοι θυμούνται το μικρό χαμογελαστό κοριτσάκι να παίζει στους δρόμους του χωριού. Τα τελευταία χρόνια δεν επισκεπτόταν το χωριό, μόνο ο πατέρας της μια φορά το χρόνο για λίγες ημέρες, ωστόσο για τους κατοίκους η Δώρα ήταν ένα δικό τους παιδί.

«Δεν την βλέπαμε τα τελευταία χρόνια, δεν ερχόταν, μικρή όμως περνούσε εδώ στο χωριό τα καλοκαιριά. Έχουμε σοκαριστεί όλοι, δεν ξέρει κανείς τίποτα για το πώς έγινε το έγκλημα και δεν μπορούμε να πούμε και τίποτα» ανέφερε στην ‘Π’ ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Τσαρούχας, ο οποίος εξέφρασε και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

 

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετίσει για πάντα τη Δώρα της, η αδερφή της ξέσπασε μέσω Facebook. Ξέσπασε κατά του πατέρα τους. Τον χαρακτήρισε τέρας και ξεφτίλα. Πως χρόνια δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά του. Πως η Δώρα ήταν εκείνη που πλήρωνε τα χρέη του.

Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο νεκροταφείο: Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

Πηγές: patrisnews.com newsit.gr protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις