Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Οκτώβριου

Τα ζώδια σήμερα 20 Οκτώβριου

Ζώδια

  • 20/10/2017

Κριός

Ήσυχη αλλά θετική μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού και να κάνει τη διάθεση ανάλογα εσωστρεφή. Το πρωί συναντά τον τυχερό Δία, οπότε αναμένονται κάποιες καλές εξελίξεις, ενώ η σύνοδός της με τον Ερμή είναι πιθανό να φέρει και διάφορες επαφές, κυρίως για θέματα οικονομικά. Βαθύτερη επικοινωνία με τους άλλους.

Ταύρος

Κοινωνική κι ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ οι σύνοδοι της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή το πρωί αναμένεται να φέρουν θετικές εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, και διάφορες ενδιαφέρουσες συναντήσεις και γνωριμίες. Και το βράδυ όμως θα είναι ρομαντικό, ιδανικό για ερωτικά ραντεβού και για ωραία κοινωνική ζωή.

Δίδυμοι

Το πρωί αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα κυρίως εργασιακά και υγείας, ενώ γίνονται και κάποιες καλές επαγγελματικές επαφές, ή συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Μια παραγωγική μέρα, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα, θεραπεία, πρόγραμμα fitness ή το σταμάτημα μιας βλαβερής συνήθειας.

Καρκίνος

Ευχάριστη και δημιουργική αναμένεται η σημερινή μέρα, και με θετικές εξελίξεις στα ερωτικά αλλά και σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικότητας, ειδικά το πρωί, με τη συνάντηση της Σελήνης με τον τυχερό Δία. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις, τηλέφωνα και μηνύματα. Αυξημένη λάμψη και ζωτικότητα. Αρκετά ρομαντικό το βράδυ, ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Λέων

Βελτιώνει την ψυχολογία σας σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Δία, ειδικά το πρωί, ενώ αναμένονται και θετικές εξελίξεις, επαφές, συναντήσεις και συμφωνίες για θέματα ακινήτων, σπιτιού και οικογένειας. Καλύτερη η επικοινωνία με τους δικούς σας. Ιδανικό το βράδυ για να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό ή για να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας.

Παρθένος

Ωραία επικοινωνία σήμερα, ευχάριστα νέα και θετικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ειδικά το πρωί που συναντιέται η Σελήνη με τον τυχερό Δία και με τον επικοινωνιακό Ερμή. Καλή μέρα επίσης για μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Ευχάριστες επίσης βόλτες, ενώ ειδικά το βράδυ θα είναι ιδανικό για ερωτικά ραντεβού και γνωριμίες.

Ζυγός

Γόνιμη μέρα για τα οικονομικά σας, ειδικά το πρωί, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να βελτιώνει τα έσοδα, ενώ αναμένονται και κάποιες θετικές επαφές και συζητήσεις – ευνοούνται οι συμφωνίες. Πολύ ωραίες αγορές επίσης. Αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας. Σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή, τα αποκτήματά σας, τις αισθήσεις.

Σκορπιός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή στο ζώδιό σας το πρωί ανοίγει τη μέρα με τύχη και με καλή διάθεση, ενώ γίνονται και ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις. Είστε πιο εξωστρεφείς, θετικοί κι επικοινωνιακοί. Ιδανική μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Πολύ ρομαντικό το βράδυ, ευνοούνται τα ερωτικά ραντεβού.

Τοξότης

Αναμένεται ήσυχη αλλά θετική η σημερινή μέρα. Το πρωί, η ευοίωνη σύνοδος Σελήνης-Δία βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία σας, ενώ βοηθά στο να ολοκληρώσετε κάποιο θέμα. Πιθανές παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις. Το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προσφέρει αίσθημα ανάτασης. Καλή μέρα για τέχνη και πνευματικότητα. Ευκαιρίες χαλάρωσης και φυγής.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σήμερα αναμένεται να είναι μια ευεργετική επιρροή, ενώ είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Καλή μέρα για να δικτυωθείτε και για να συμμετέχετε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, αλλά και να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και τα social media. Κάτι ανοίγει στη ζωή σας και το μέλλον δείχνει πιο θετικό.

Υδροχόος

Αρκετά καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, ειδικά το πρωί, με τις συνόδους της Σελήνης με Δία και Ερμή να φέρνουν ευοίωνες συζητήσεις κι ευχάριστες εξελίξεις. Εύνοια από άτομα εξουσίας. Καλή μέρα για συμφωνίες. Γόνιμα και τα οικονομικά σας. Επίσης είναι καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Ιχθύες

Αισιόδοξη και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, η οποία ξεκινά με τυχερές επιρροές, με την σύνοδο Σελήνης-Δία το πρωί να φέρνει θετικές εξελίξεις και ανοίγματα. Πιθανές συζητήσεις, πληροφόρηση κι επαφές που αφορούν κυρίως ζητήματα εκπαιδευτικά, νομικών, ταξιδιών. Ιδανική μέρα για εκδρομές και περιπέτειες. Διάβασμα, συγγραφή. Ρομαντικό και “φευγάτο” το βράδυ.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being