Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Σοκαριστική η συχνότητα των εργατικών ατυχημάτων"

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Σοκαριστική η συ...

"Εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας με αφορμή το σοβαρό ατύχημα του εργαζομένου του Δήμου αναφέρει τα εξής: "Σοκαριστική η συχνότητα των εργατικών ατυχημάτων και ιδιαιτέρως των θανατηφόρων.

Σήμερα ένας νέος άνθρωπος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, πατέρας 4 παιδιών κλήθηκε να παραλάβει από το Πρωτοδικείο Πάτρας άχρηστα υλικά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την παλάμη του, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε σκουπίδια, στην Ξερόλακκα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του. Ζητάει να χυθεί άπλετο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα και να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν αναλογούν.

Τα άχρηστα υλικά πλην της γραφικής ύλης, ανήκουν στην ειδική διαχείριση απορριμμάτων και φυσικά σε ειδικό τμήμα με τα ανάλογα μέσα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Από την πρώτη στιγμή η Πρόεδρος του Ε.Κ.Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου ήταν δίπλα στην οικογένεια του εργαζόμενου και εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπαράσταση σε προσωπικό επίπεδο, καθώς και εκ μέρους όλης της Διοίκησης.

Το Ε.Κ.Πάτρας βρίσκεται στη διάθεση της οικογένειας για ό,τι καταστεί αναγκαίο και απαραίτητο, όπως είναι η κάλυψη αναγκών για αίμα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις