Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προγνωστικά Στοιχήματος για σήμερα, Δευτέρα 16/10/2017

Προγνωστικά Στοιχήματος για σήμερα, Δευτ...

Διαβάστε αναλυτικά

Λέστερ-Γουέστ Μπρομ:

 

Πολύ μέτρια η Λέστερ, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ, μένοντας ταυτόχρονα για 5ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Οριακά και σε ισοβαθμία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, εντός έδρας μετράει μια νίκη και 2 ήττες.

 

Παίζει ο Βάρντι, ενώ ο μπακ Τσίλγουελ είναι αμφίβολος, λείπουν και 3-4 μακροχρόνιοι.

 

Νωθρή η Γουέστ Μπρομ, περιορίστηκε το 2-2 εντός έδρας με την Γουότφορντ, παρέμεινε έτσι για 5ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Απέχει εξίσου από επικίνδυνη ζώνη και ευρωπαϊκές θέσεις, εκτός έδρας έχει μια νίκη και 2 ήττες.

 

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

 

Προϊστορία: Πολύ καλή παράδοση για τη Γουέστ Μπρομ, αφού την τελευταία δεκαετία σε 5 αγώνες, μετράει 4 διπλά, 4/5 τα αμφίσκορα.

 

Πρόταση στοίχημα: Αμφότερες έρχονται από 5 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και ψάχνονται. Η πίεση υπάρχει ειδικά στη γηπεδούχο, που θέλει το τρίποντο δεν είναι όμως εύκολη ομάδα η φιλοξενούμενη, και το παιχνίδι λογικά θα κριθεί στο όριο, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

 

Παναθηναϊκός-Λάρισα:

 

Αν και δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ εντός έδρας και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Απέχει 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αήττητος εντός έδρας σε 3 αγώνες έχει 7 βαθμούς.

 

Λείπουν οι Τσάβες, Λουτσιάνο, Δώνης, μάλλον απόντες Άλτμαν, Καμπέσας, παίζει ο Κουτρουμπής.

 

Κάκιστη και πάλι η Λάρισα πήρε στο τέλος το 1-1 εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, μένοντας ακόμη χωρίς νίκη φέτος. Είναι εντός επικίνδυνης ζώνης απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία, εκτός έδρας μετράει 3/3 ήττες.

 

Λείπουν οι Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Λαγός.

 

Προϊστορία: Την τελευταία δεκαετία σε 5 αγώνες ο άσος έχει επιβεβαιωθεί 4 φορές με καθαρά δίχτυα μάλιστα και η Λάρισα έχει μόνο μια ισοπαλία.

 

Πρόταση στοίχημα: Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ για αυτό και δυσκολεύεται. Η Λάρισα δεν μπορεί μέχρι τώρα με τίποτα, και κόντρα στη σφικτή άμυνα των γηπεδούχων δύσκολα θα σκοράρει κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

 

Διαβάστε στο cleverbet.eu τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports