Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Ζώδια

Κριός

Μην απορείτε αν αυτές τις μέρες υπάρχουν διάφορα επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”, γιατί η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρνει διάφορες βλάβες και απρόοπτα. Φέρνει όμως και πολλές συνειδητοποιήσεις και έξυπνες ιδέες. Προσοχή στη νευρική ένταση αλλά και στα απότομα λόγια στις σχέσεις και τις συνεργασίες – υπερβολική ειλικρίνεια που ταράζει.

Ταύρος

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σάς κρατά σε εγρήγορση αυτές τις μέρες και ίσως δυσκολεύει τον ύπνο, αλλά και στο χώρο δουλειάς υπάρχει νευρικότητα και διάφορα απρόοπτα, ενώ κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιρροή της. Προσοχή σε βλάβες σε συσκευές, τόσο στο νοικοκυριό σας, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού.


Δίδυμοι


Πιθανόν να αλλάζουν ξαφνικά κάποια σχέδιά σας αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια νευρική επιρροή. Επίσης ίσως λέγονται απότομα λόγια σε φιλίες ή στα ερωτικά ή με τα παιδιά ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Γίνονται όμως συνειδητοποιήσεις. Προσέξτε βλάβες στο ίντερνετ.


Καρκίνος
Σας κρατά σε υπερδιέγερση αυτές τις μέρες η νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που φέρνει διάφορα επικοινωνιακά απρόοπτα, αλλά και ξαφνικά θέματα ή βλάβες στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο έχετε πολλές ιδέες και κάνετε αρκετές συνειδητοποιήσεις. Προσέξτε τα απότομα και σπασμωδικά λόγια.


Λέων

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται η νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει αρκετά απρόοπτα και βλάβες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε ταξίδια και βόλτες, ή σε διάφορα ραντεβού. Όμως δίνει πολλές έξυπνες ιδέες και πληροφορίες. Απότομα λόγια, κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους.


Παρθένος


Έκτακτα έξοδα είναι πιθανό να φέρνει αυτές τις μέρες η άστατη αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να προκύπτουν και διάφορα απρόοπτα σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές, ή να υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με δάνεια, κληρονομικά ή άλλα ζητήματα. Αποκαλύπτονται διάφορα μυστικά ωστόσο, και γίνονται συνειδητοποιήσεις.

Ζυγός

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο όψη αντίθεσης με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία “βραχυκυκλώνει” την επικοινωνία και φέρνει διάφορα απρόοπτα, όπως και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Πολλές σκέψεις επίσης, νευρική υπερδιέγερση, αλλά και πολλές έξυπνες ιδέες και πληροφορίες. Προσέξτε βλάβες, απότομα λόγια και ανατροπές στις σχέσεις.

Σκορπιός
Αλλάζει ξαφνικά το καθημερινό κι εργασιακό σας πρόγραμμα αυτές τις μέρες με τη νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που φέρνει και διάφορες βλάβες, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και στο νοικοκυριό σας, όπως και προβλήματα με το ίντερνετ. Δυσκολία στον ύπνο πιθανή – πολλές σκέψεις. Πρακτικές έξυπνες ιδέες ωστόσο.

Τοξότης

Μπορεί τα σχέδιά σας για διασκέδαση ή άλλα πλάνα να ανατρέπονται αυτές τις μέρες με την απρόβλεπτη αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ φέρνει και αστάθεια ή απότομα λόγια σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις, αλλά και με τα παιδιά ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Δίνει όμως και αρκετές φρέσκες δημιουργικές ιδέες.


Αιγόκερως

Νευρική ένταση και πολλές σκέψεις προκαλεί αυτές τις μέρες η “ηλεκτρική” αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία σας κρατά σε εγρήγορση και με διάφορα απρόοπτα, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο σπίτι – πιθανές βλάβες. Προσέξτε τα υπερβολικά ειλικρινή λόγια που ταράζουν – δεν χρειάζεται να λέγονται όλα.


Υδροχόος


Φέρνει αρκετά απρόοπτα και βλάβες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις αυτές τις μέρες η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ είναι πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, μαθήματα, βόλτες, ταξίδια. Προσέξτε τη νευρική ένταση και τις πολλές σκέψεις, όπως και το φανατισμό ή τα λόγια που σοκάρουν. Εκλάμψεις έξυπνων ιδεών και πληροφοριών.


Ιχθύες

Λίγο ασταθή τα οικονομικά σας αυτές τις μέρες με την απρόβλεπτη αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία μπορεί να φέρνει ανατροπές σε πληρωμές, δάνεια ή άλλα θέματα, αλλά και διάφορα ξαφνικά έξοδα. Μια όψη που επίσης σας κάνει να συνειδητοποιείτε κάποια κρυφά θέματα και τη διαφορά αξιών σας με κάποιους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being