Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει το αντίο του Νώντα Ζαφειρόπουλου στον δολοφονημένο πάτερα του

Συγκλονίζει το αντίο του Νώντα Ζαφειρόπο...

Κάνει λόγο για «άνανδρους και μικρούς ανθρώπους»

Συγκλονίζει η ανάρτηση που έκανε στο facebook λίγες ώρες μετά την δολοφονία του πατέρα του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο γιος του, Νώντας. Ο Νώντας Ζαφειρόπουλος, κάνει λόγο για «άνανδρους και μικρούς ανθρώπους».

Λέει ακόμα ότι ο πατέρας του, έφυγε κάνοντας το λειτούργημά του. «… γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχει να φοβάσαι τίποτα». Ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αναφέρεται στην σπαρακτική του ανάρτηση και στο γεγονός ότι δεν πρόλαβε να τον δει ο πατέρας του να ορκίζεται δικηγόρος.

«Θέλω να ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από σας ξεχωριστά αλλά δε βρίσκομαι σε θέση να το κάνω… χθες έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημά του γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχει να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στη σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του. Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!»

Διαβάστε επίσης:

Ν. Παπάκος: "Σήμερα θα ήμασταν αντίδικοι με τον Μιχάλη" - Στενή η σχέση του αδικοχαμένου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με την Πάτρα

Ποιος ήταν ο δολοφονημένος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος που τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του-Η σχέση της οικογένειας με τη Δυτική Ελλάδα

Ο Ζαφειρόπουλος έκλεισε το ραντεβού με τους δολοφόνους του! Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δικηγόρου

"Εισαγόμενοι" οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου; Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ τα πρόσωπά των δραστών

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις