Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενόργανη: O Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε τις επτά σερί νίκες και κλείνει αήττητος το 2017!

Ενόργανη: O Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε τ...

Ο «άρχοντας των κρίκων» διανύει πλέον το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της καριέρας του

Άλλη μία κορυφή κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, χάρη στην επικράτησή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ κατόρθωσε να ολοκληρώσει αήττητος το 2017 και παράλληλα να φτάσει σε νέο προσωπικό ρεκόρ, με επτά συνεχόμενες νίκες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο! Ο «άρχοντας των κρίκων» διανύει πλέον το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της καριέρας του, αφού δεν έχει χάσει μετά τις 18 Απριλίου 2016, όταν τερμάτισε 2ος στο προ-Ολυμπιακό test event του Ρίο πίσω από τον Βραζιλιάνο «οικοδεσπότη» Αρτούρ Ζανέτι.

Έκτοτε, πανηγύρισε διαδοχικούς θριάμβους στο περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βέρνης (Μάιος 2016), στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (Αύγουστος 2016) και συνέχισε εξίσου εντυπωσιακά φέτος, επικρατώντας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2017), στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού (Μάρτιος 2017), στο ευρωπαϊκό του Κλουζ (Απρίλιος 2017), στο Τσάλεντζ καπ του Παρισιού (Σεπτέμβριος 2017), για να προστεθεί και ο θρίαμβος στο Μόντρεαλ.

Χάρη σ’ αυτόν, ο Πετρούνιας ξεπέρασε το προσωπικό ρεκόρ των έξι νικών που είχε πετύχει από τον Απρίλιο του 2015 και μέχρι την ήττα στο προ-Ολυμπιακό test event, τη μοναδική της τελευταίας διετίας (04/2015: ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μονπελιέ, 05/2015: πανελλήνιο πρωτάθλημα, 06/2015: Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπακού, 09/2015: διεθνές γκραν πρι Σομπατέλι, 10/2015: παγκόσμιο πρωτάθλημα Γλασκώβης, 03/2016: παγκόσμιο κύπελλο Ντόχα).

Επιπλέον, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να δώσει άλλον αγώνα στο υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, κατάφερε να «βγάλει» αήττητος ένα ημερολογιακό έτος, για πρώτη φορά στην καριέρα του:

Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη είχε ηττηθεί μία φορά το 2015 και άλλη μία το 2016, ωστόσο μέσα στο 2017 πανηγύρισε πέντε χρυσά μετάλλια σε ισάριθμους τελικούς, αλλά και δέκα πρωτιές συνολικά, αν συμπεριληφθούν και οι νίκες του στους προκριματικούς όλων των διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχε! Απλά ασυναγώνιστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oι "χρυσοί" κρίκοι του Λευτέρη! Για δεύτερη φορά παγκόσμιο πρωταθλητής ο Πετρούνιας

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports