Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών του 2019 η Αλεξάνδρεια και η Μασσαλία– «Αγκάθια» στην υποψηφιότητα της Πάτρας

Αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση των Παράκτ...

Την Παρασκευή η κρίσιμη συνεδρίαση των μελών της ΔΕΜΑ

Μοναδική υποψήφια πόλη για την ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 είναι η πόλη της Πάτρας, καθώς οι άλλες δυο ενδιαφερόμενες πόλεις της Μασσαλίας (Γαλλία) και της Αλεξάνδρειας (Αίγυπτος), απέσυραν σήμερα τις υποψηφιότητές τους. Τα καλά νέα, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο γραμματέας της Επιτροπής Διεκδίκησης Νάσος Νασόπουλος, μιλώντας την εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ TV “Metropolis” με τον Νίκο Γιαπρακά και τη Λίνα Μπάστα.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κ. Νασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Ταραγόνα της Καταλονίας, το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι η Πάτρα θα αναλάβει τους αγώνες. Και αυτό διότι, όπως εξήγησε ο κ. Νασόπουλος, η υποψηφιότητα της Πάτρας αντιμετωπίζει τρία θέματα, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν θέλησε να αποκαλύψει, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης των μελών της Διεθνούς Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων της Παρασκευής, όπου θα ληφθεί και η οριστική απόφαση για τη διοργανώτρια πόλη.

Όπως ανέφερε ο γραμματέας της Επιτροπής Διεκδίκησης, τα ζητήματα αυτά ήταν ήδη γνωστά στην Επιτροπή, η οποία έχει ετοιμάσει απαντήσεις που θα δοθούν κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, όπου και θα παρουσιαστεί η υποψηφιότητα της Πάτρας στα μέλη της ΔΕΜΑ.

«Πάμε με αισιοδοξία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νασόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη σημερινή συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ, η οποία απένειμε τα εύσημα στο φάκελο υποψηφιότητας της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμη εβδομάδα για τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων από την Πάτρα

Τι είναι, πόσο κοστίζουν οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις