Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Με το αριστερό ξεκίνησε η Ακαδημία των Σπορ στην Α2

Χάντμπολ: Με το αριστερό ξεκίνησε η Ακαδ...

Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν με 26-25 εκτός έδρας από τη Νέα Ιωνία

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ η Ακαδημία των Σπορ. Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν στη Νέα Ιωνία με σκορ 26-25, από την ομώνυμη ομάδα, σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς που κρίθηκε στο τέλος.

Στα πρώτα 25 λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου η ομάδα της Πάτρας έμεινε χωρίς γκολ και η Νέα Ιωνία προηγήθηκε με 10-7.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι διατήρησαν μέχρι το 48’ το προβάδισμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και ισοφάρισαν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες είχαν πολλά χαμένα σουτ αλλά η Νέα Ιωνία δεν έχασε τον έλεγχο, ήταν πιο εύστοχη από τον αντίπαλο και πήρε το ματς.

Πεντάλεπτα: 3-2, 4-4, 6-5, 7-6, 7-7, 10-7 (ημ), 12-10, 14-12, 17-15, 23-23, 25-24, 26-25 (τελ)

Ν. ΙΩΝΙΑ (Μπένιας): Τηνιακός, Ράμμος 2, Τζούκας 1, Κούτσης 4, Βαλούρδος 6, Γκουλής, Μπίλος 2, Συμεωνίδης, Παπουτσής 3, Μαυρομάτης, Χρόνης, Ιατρίδης, Κωνσταντέλος, Οικονόμου 2, Λουκιδέλης, Γιαννόπουλος 6.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Παπαγιανόπουλος): Διαμαντόπουλος, Καλούδης 1, Γαβριήλ – Μπακόπουλος, Παναγιωτακόπουλος 5, Μαρκάτος 1, Λάγκης, Βύρλος, Παπαγιαννόπουλος 4, Γεωργίου 5, Παπαδόπουλος, Τόμοβιτς 6, Μάρκοβιτς 3, Χαραλαμπάκης, Κωνσταντινίδης, Τριανταφύλλου, Παπαλέξης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Η Ακαδημία των σπορ ξεκινά το πρωτάθλημα με τη Νέα Ιωνία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports