Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: H ΕΛ.ΑΣ. δίπλα στα παιδιά- Η μεγάλη προσφορά στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Δυτική Ελλάδα: H ΕΛ.ΑΣ. δίπλα στα παιδιά...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Πάνω από ένα τόνο τρόφιμα δώρισαν στον Σύλλογο στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας

Το κοινωνικό της πρόσωπο το οποίο υιοθετεί σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευταία χρόνια, απέδειξε η ΕΛ. ΑΣ και στη Δυτική Ελλάδα, με την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.Συνολικά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας παρέδωσε στον Σύλλογο σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο. Τα είδη συγκέντρωσαν αστυνομικοί υπάλληλοι από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ.

Τα είδη παραδόθηκαν στις 2 Οκτωβρίου. Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Αιτωλίας, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοτρωνιά και Αστυνομικό Διευθυντή  Aνδρέα Τσαπικούνη  και αντιπροσωπεία Αξιωματικών επισκέφτηκε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα.

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τα μέλη της αντιπροσωπίας υποδέχτηκε η κ Μαλαμάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η οποία ξενάγησε τους αστυνομικούς στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στην Πάτρα και τους ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο του.

Επίσης, σε ταυτόχρονες ανάλογες δράσεις, στον Πύργο και στο Αγρίνιο, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ηλείας και Ακαρνανίας Ταξίαρχος Στεφανόπουλος Κωνσταντίνος και Αστυνομικός Διευθυντής Παπαευθυμίου Δημήτριος παρέδωσαν τρόφιμα και προϊόντα που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους στις τοπικές δομές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΓΕΠΑΠ , Αστυνόμος Α΄ Χαράλαμπος Σφέτσος επισημαίνει στο thebest.gr:

"Η προσφορά πολύ μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Χαμόγελο του Παιδιού, αποτελεί αναμφίβολα μία ακόμα πράξη υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας από την αστυνομική οικογένεια. Οι αστυνομικοί της Δυτικής Ελλάδας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά του Χαμόγελου, τα οποία το έχουν ανάγκη".

Ο Χαράλαμπος Σφέτσος

 Ο Χαράλαμπος Σφέτσος

Ο Χαράλαμπος Σφέτσος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις