Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πλέον μαζί με την συνταγή προσκομίζουν οι ασφαλισμένοι και τα ίδια τα γυαλιά!

Πάτρα: Πλέον μαζί με την συνταγή προσκομ...

Στον ΕΟΠΥΥ για να δικαιούνται το ποσό συμμετοχής των 100 ευρώ

Άλλαξαν τα δεδομένα και στα γυαλιά οράσεως που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι λαβαίνοντας ποσό έως 100 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πλέον από τις 10 Αυγούστου 2017, υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι μαζί με την σφραγισμένη συνταγή από τον αρμόδιο ελεγκτή του ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου να έχουν μαζί τους για να επιδείξουν στους υπαλλήλους που παίρνουν τα χαρτιά και τα πρωτοκολλούν και τα ίδια γυαλιά.

Αρκετοί δεν το γνωρίζουν ακόμα, αν και τους το λένε οι οπτικοί όπως και ο υπάλληλος στην είσοδο της υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ στην οδό Παπαφλέσσα στην Πάτρα.

Κάποιοι διερωτήθηκαν γιατί να είναι υποχρεωτική και η παρουσίαση των γυαλιών οράσεως που φτιάχνει ο ασφαλισμένος και η απάντηση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες διότι κάποιοι έπαιρναν συνταγή για γυαλιά μυωπίας ή πρεσβυωπίας και κατόπιν έφτιαχναν γυαλιά ηλίου!

Όπως και να έχει πλέον όσοι ακολουθούν την οδό της συνταγής γυαλιών από ιατρό οφθαλμίατρο και κατόπιν κατάθεση αυτής στον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να προσκομίζουν και τη θήκη με τα ολοκαίνουρια γυαλιά, διαφορετικά δεν έχει οικονομική συμμετοχή από την υπηρεσία. Όσο για το πότε θα δοθούν τα χρήματα, λόγω της κρίσης και της οικονομικής δυσπραγίας και γενικότερης καθυστέρησης, το νωρίτερο είναι 4 μήνες και βάλε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις