Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λένα Δανιηλίδου στο thebest.gr: «Είναι ευτυχία να παίζεις με τα παιδιά» - Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αλλάζει μπαλιές στην πλ. Γεωργίου ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Λένα Δανιηλίδου στο thebest.gr: «Είναι ε...
Μάτσας Ηλίας

Event στην καρδιά της Πάτρας

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, η Λένα Δανιηλίδου, βρίσκεται από το πρωί στην Πάτρα για το Street Tennis for Kids. Μια διοργάνωση που γίνεται από την Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, σε συνεργασία με όλα τα σωματεία της Πάτρας.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον σχολικό αθλητισμό και το Street Tennis for Kids γίνεται σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος και είναι υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης).

Η Λένα Δανιηλίδου, η μόνη Ελληνίδα που μπήκε στο τοπ-20 της Παγκόσμιας κατάταξης ενώ ήταν και Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, μίλησε στο thebest.gr για την σημερινή εκδήλωση στην Πλατεία Γεωργίου:

«Είναι σημαντική η πρωτοβουλία για αυτή τη διοργάνωση, μια τέτοια μέρα. Γεμίζει την καρδιά μου, να βλέπω τόσα παιδιά.

Ελπίζω και τα ίδια να το ευχαριστιούνται. Φαίνεται από τα χαμογέλα και την ενέργεια που έχουν. Αυτό είναι υπέροχο.

Στην Πάτρα είχα να έρθω πάρα πάρα πολλά χρόνια, , αλλά με τέτοια αγάπη του κόσμου, με τέτοια πλατεία και κλίμα, θα είμαι σίγουρα ξανά σύντομα κοντά σας", είπε και πρόσθεσε:

"Ανεβαίνει πολύ το τένις στην Ελλάδα, έχει ανέβει το επίπεδο του αθλήματος. Σ’ αυτό έχουν συμβάλει τα ΜΜΕ και σίγουρα η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, 4-5 αθλητές που κάνουν τρομερή προσπάθεια, και αν είναι υγιείς θα πάνε καλά.

Να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και να συνετίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και πραγματικά θέλουν, όλοι οι νέοι αθλητές.

Επιστρέφω στα παιδιά, που το χαίρονται τόσο.!»

Πρώτη ενημέρωση 11:15

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports