Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τοξοβολία: 10 μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου

Τοξοβολία: 10 μετάλλια κατέκτησε ο Αθλητ...

Στον 1ο αγώνα Νοτιοδυτικής Ελλάδας

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι επιτυχίες και οι κατακτήσεις των αθλητών του Αθλητικού  Συλλόγου Προαστείου στον 1ο αγώνα τοξοβολίας Α.Χ. Ν/Δ Ελλάδας. Ο αγώνας διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου την Κυριακή 24/9/2017 με τον Α.Σ.Π. να κατακτά  5 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα ανεβάζοντας.

Χρυσά κατέκτησαν οι: Κατριμπούζας Νικόλαος (Ολυμπιακό ανδρών Β), Παπαδημάτος Κωνσταντίνος (ολ. εφήβων Α), Βλάχος Νικόλαος (αναπτ. ολ. ανδρών), Λαμπρόπουλος  Γεώργιος (αναπτ. ολ. εφήβων) και το μικρό σε ηλικία αστέρι  Καρακίτσο Άγγελο (ολ. παμπαίδων Β).

Αργυρά με τους: Θεοδώρου Μάξιμο (ολ. παμπαίδων ) και το άλλο μικρό αστέρι Μαλιούκη Ελευθέριο. Χάλκινα με τους: Ζαχαράκη Σπυρίδων (ολ. παίδων), Οικονομόπουλο Ιωάννη (αν. ολ. ανδρών) και Καρπέτα Γεώργιο (αν. ολ. εφήβων) και τον Κατσαράκη Άρη στην 4η θέση (ολ. παμπαίδων).

Η ανακοίνωση:

«Η χαρά είναι πολύ μεγάλη αφού από τους 11 συμμετέχοντες αθλητές οι 10 κατέκτησαν μετάλλια και ένας στην 4η θέση και μέλη του συλλόγου ήταν υπεύθυνοι για την διοργάνωση αυτού του πολύ μεγάλου και επιτυχημένου αγώνα.

Ο σύλλογος συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τα μέλη του για την όλη επιτυχία.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοξοβολία: Την Κυριακή ο πρώτος αγώνας ανοιχτού χώρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports