Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: «Τρέχει» για το ντέρμπι ο Παπανικολάου

Μπάσκετ: «Τρέχει» για το ντέρμπι ο Παπανικολάου

Σε μικροεπέμβαση στον αστράγαλο υποβλήθηκε ο διεθνής φόργουορντ

Σε μικροεπέμβαση στον αστράγαλο υποβλήθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά της Κρήτης, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε άμα τη επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής στην Αθήνα έδειξε πως οι ενοχλήσεις προέρχονταν από εοστεοχόνδρινο τεμάχιο.

Ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά συνέστησε άμεση χειρουργική επέμβαση για αφαίρεσή του, κάτι που σημαίνει πως ο Κώστας Παπανικολάου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 10 ημερών.

Αυτό σημαίνει πως ο Κώστας Παπανικολάου χάνει τις φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη (αρχής γενομένης την Πέμπτη, 28/9  κόντρα στην Μπεσίκτας), ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Α1, στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό (8/10), σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο Κώστας Παπανικολάου θα υποβληθεί το βράδυ της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης οστεοχόνδρινου τεμαχίου από τον αριστερό αστράγαλο. Ο διεθνής φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για διάστημα 7-10 ημερών».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μακάμπι και κατέκτησε το τουρνουά του Ηρακλείου


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports