Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της Τρίτης στον ΟΑΕΔ της Πάτρας για τους συμβασιούχους στα 8μηνα του δήμου

Παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της Τρίτη...

Ζητούν να τους δοθεί επίδομα ανεργίας

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 11 το πρωί της Τρίτης στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Ρίο της Πάτρας τα μέλη του συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαΐας και οι εργαζόμενοι σε 8μηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας  στο Δήμο Πατρέων . Αίτημα είναι να δοθεί επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους μετά το τέλος του προγράμματος.

«Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ  σε προηγούμενη κινητοποίηση του Συνδικάτου και της Επιτροπής αγώνα συμβασιούχων, αρκέστηκε να μας ενημερώσει  ότι οι «ωφελούμενοι» που δεν  έχουν ξαναμπεί στο Ταμείο Ανεργίας δεν προβλέπεται από το νόμο να ενταχτούν ούτε τώρα… Ενώ οι «προϋποθέσεις» δεν πληρούνται ούτε από άνεργη μητέρα με 3 παιδιά.

Ζητάμε  να γίνει δεκτό το αίτημα των ανέργων. Δεν αποδεχόμαστε  τίποτα ως μοιραίο, σηκώνουμε το κεφάλι μόνιμοι και συμβασιούχοι. Απαιτούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με  πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας και ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαϊας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις