Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εξαίρεση και κανόνας

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εξαίρεση και κανόνας

Ανάλυση και προγνωστικά για το ντέρμπι

Πλήρης ανατροπή δεδομένων πραγματοποιήθηκε μέσα σε δυο εβδομάδες και εκεί που γελούσαν και τα κοτσύφια με την κιτρινόμαυρη αρμάδα, έδωσαν την θέση τους στους σαργούς και στα μελανούρια στην ερυθρόλευκη πλευρά.

Ο δικέφαλος αετός χωρίς να εντυπωσιάζει τα πάει πρίμα και με δεδομένο ότι είναι αποτελεσματικός, ο νέος και πολυδιαφημισμένος έφηβος και οι νεοφερμένοι στο λιμάνι κάνουν τους Μάνταλους και τους Λάζαρους να ΄΄δείχνουν΄΄ μια κλάση παραπάνω.

Βέβαια η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι, όμως αγωνιστικά με αυτά που επιλέγει ο Κοσοβάρος στον ερυθρόλευκο πάγκο, αναδεικνύεται το ταλέντο κάθε μικρομεσαίου παίκτη της Superleague και ενθουσιάζει τους πιο ψαγμένους στο σεντόνι.

Η γηπεδούχος είναι σύμφωνα με τους αριθμούς το αγωνιστικό φαβορί της αναμέτρησης και με νίκη αποσπάται από τον αντίπαλο της πέντε πόντους, ενώ τον υποχρεώνει σε μεγάλα ζόρια και ίσως σε ολική καθίζηση μιας και ακολουθούν τα εξαιρετικής επικινδυνότητας ματς στο Τορίνο και Βαρκελώνη.

Οι πιθανότητες όμως να εμφανιστεί η φιλοξενούμενη με την ίδια τακτική, όπως στα ματς με Σπόρτινγκ και Αστέρα είναι πλέον μηδενική, εκτός και ο κόουτς έχει αποφασίσει όχι ότι θα απολυθεί, αλλά θα φυγαδευτεί από την χώρα.

Υπάρχει μια γενική γκρίνια στην μια πλευρά όπως και μια υψηλών προδιαγραφών ικανοποίηση από την άλλη.

Ο έμπειρος ισπανός κόουτς της γηπεδούχου κατέγραψε την πραγματικότητα, τονίζοντας ότι προετοιμάζει την ομάδα του για να είναι ανταγωνιστική εντός χώρας και όχι για να ισοπεδώνει τον αντίπαλο της.

Βέβαια πως να έλεγε και κάτι άλλο όταν στην ουσία με παίκτες μέτριους τα έχει ως τώρα καταφέρει. Και η δουλειά του είναι ότι μπορεί και καλύπτει τις αδυναμίες του ενισχύοντας τις λίγες αρετές του, πάντα μέσα από το σύνολο. Πριν από το ματς στην Ξάνθη οι ...εκτιμήσεις των αποδόσεων στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για αυτό το ματς, ήταν για πιθανότητες περίπου στο 2.00 για διπλό και τον άσσο πάνω από 3.00

Τώρα έχουν έρθει τούμπα, όχι όμως ακριβώς σε αυτά τα επίπεδα, αλλά πάντα με απόκλιση υπέρ της γηπεδούχου.

Το μέγα θέμα της κάθε ΑΕΚ είναι το αν θα μπορέσει να διαχειριστεί την πίεση του ρόλου ως φαβορί. Δεν κρίνεται βέβαια ο τίτλος είναι όμως νίκη σε διάφορα επίπεδα, εάν τα καταφέρει.

Αγωνιστικά σε αυτή την χρονική περίοδο παρουσιάζει καλύτερη συνοχή και ομοιογένεια από τον αντίπαλο της. Τα ντέρμπι όμως κρίνονται πολλές φορές από πρόσωπα και τέτοια υπάρχουν μπόλικα μόνο στην απέναντι πλευρά.

Για τους επισκέπτες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, είναι ματς χωρίς αύριο και με ότι έχουν δείξει γενικώς και ειδικότερα στα προκριματικά του CL τέτοιες καταστάσεις μπορούν να τις φέρουν εις πέρας.

Η ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες και είναι το σημείο που (λογικά) θα δεχτεί μεγάλη πίεση. Με τον ορισμό του τσαμπίκα Λούκι Λουκ οι πιθανότητες για να γίνει το έλα να δεις είναι μεγάλες και βέβαια τα κουκούτσια, τα σπόρια, οι φλούδες και τα μαχαιροπήρουνα θα είναι με τους οικοδεσπότες. Μην χαλάσει και τις παραδόσεις ο ... καλύτερος όλων!

Πάραυτα η επιλογή μου όμως είναι με την έκπληξη!!! καθώς πληρώνει σε επίπεδα καλού δώρου... διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε καθημερινά για τους σημαντικότερους αγώνες, όλα τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις αγώνων στον Άρχοντα !!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports