Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Πρεμιέρα (18:00) για τον Προμηθέα στο Κύπελλο απέναντι στον Κόροιβο

Μπάσκετ: Πρεμιέρα (18:00) για τον Προμηθ...

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου «Γεώργιος Βασιλακόπουλος

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου «Γεώργιος Βασιλακόπουλος» θα διεξαχθεί το σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Προμηθέα για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα παίξει στις 6μ.μ. με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Προμηθέας έχει μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στην συνέχεια της διοργάνωσης και να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει με τον Κόροιβο στα επίσημα παιχνίδια.

Αν περάσουν οι Πατρινοί στην επόμενη φάση, τότε θα παίξουν την Τετάρτη το απόγευμα στην Πάτρα με τον νικητή της αναμέτρησης Πανιώνιος-Λαύριο.

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Πάμε στον Πύργο με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς.

Η προετοιμασία του Προμηθέα ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου και στις 2.45μ.μ. η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ηλειακή πρωτεύουσα. Στη διάθεση του Προμηθέα θα βρίσκονται οι Γκίκας, Ρέλεφορντ, Σκούφης, Πάλο, Σανδραμάνης, Δημάκος, Σαλούστρος, Λίποβι, Γράβας, Γερομιχαλός, Τουτζιαράκης, Γκάτζιος, Βύρλας και Εβανς.

Παράλληλά, στις προπονήσεις του Προμηθέα μπήκε από την Παρασκευή και ο Βoσνιος φόργουορντ, Μίλος Μιλόσεβιτς, το νέο απόκτημα του Συλλόγου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Πατρινής ομάδας.

Τέλος, την Παρασκευή το βράδυ ήρθε στην Πάτρα και ο Μοχάμεντ Φαγιέ, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι στον Πύργο θα βρεθούν και πολλά μέλη και φίλοι του Προμηθέα, καθώς η πατρινή ΚΑΕ προμηθεύτηκε και διαθέτει από τα γραφεία της (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) προσκλήσεις για τον Σαββατιάτικο αγώνα

Το παιχνίδι Κόροιβος-Προμηθέας ορίστηκαν να διευθύνουν οι Γιώργος Ανδρικόπουλος (Αττικής), Στέφανος Μαγκλογιάννης (Αττικής) και Τάσος Κάρδαρης (Αττικής), ενώ κομισάριος θα είναι ο Πατρινός Βασίλης Θεοδοσόπουλος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Η ανακοίνωση του Προμηθέα για τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports