Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Ο Νίκος Γέμελος στον διάπλου διώρυγας Κορίνθου

Κολύμβηση: Ο Νίκος Γέμελος στον διάπλου ...

Ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής κολύμβησης θα συνδράμει κι αυτός στη μεγάλη διοργάνωση

Υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας στον κολυμβητικό Διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου θα είναι ο Νίκος Γέμελος. Ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής κολύμβησης θα συνδράμει κι αυτός στη μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή και στις δηλώσεις του επεσήμανε:

«Με κάλεσαν από τη Διώρυγα για να επιμεληθώ το θέμα της ασφάλειας, καθώς και τον σχεδιασμό του αγώνα. Όλοι οι αγώνες στη θάλασσα αποτελούν πρόκληση. Ο συγκεκριμένος έχει πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, είτε ως event, είτε ως διοργάνωση.

Μάλιστα, πριν από πολλά χρόνια, συμμετείχα και εγώ. Τότε είχαν περάσει το κανάλι δύο πολύ καλοί μου φίλοι, ο Αττίλα Μανιόκι, Ούγγρος μαραθωνοδρόμος της κολύμβησης και ο Γιάννης Κοτσιόπουλος, στο πλαίσιο της ελληνοουγγρικής φιλίας.

Αυτοί οι αγώνες αποτελούν διαφήμιση για τη χώρα μας και βοηθούν στην ανάπτυξη του αγωνίσματος. Μόνο με αγώνες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και παραλληλισμό με ιστορικά γεγονότα θα δώσουμε πνοή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μας. Φυσικά, πρέπει να έχουμε ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των αγωνιζομένων»

Επίσης, τα δικά της, ιδιαίτερα μηνύματα θα στείλει και η συμμετοχή 10-15 κολυμβητών των Special Olympics, οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε αγώνα 1000 μ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο τριαθλητικό αγώνα στον κόσμο


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports