Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς ασανσέρ εδώ και τρεις μήνες το πρώην ΙΚΑ στην Γούναρη

Πάτρα: Χωρίς ασανσέρ εδώ και τρεις μήνες...

Το γραφείο συντάξεων λειτουργεί στο ισόγειο για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος

Χωρίς ασανσέρ συνεχίζει να παραμένει το τριώροφο υποκατάστημα του πρώην ΙΚΑ, νυν  ΕΦΚΑ - Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης στην οδό Κορίνθου 331 και Δημητρίου Γούναρη στην Πάτρα. Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και περίπου 3 μήνες με τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ αλλά και τους συναλλασσόμενους να ταλαιπωρούνται καθημερινά καθώς υποχρεούνται να ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το πρόβλημα έχει λάβει γνώση ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης, ωστόσο η λύση του έχει μπλοκάρει στα κεντρικά της Αθήνας απ’ όπου χρειάζεται να δοθεί η απαραίτητη έγκριση για την επισκευή.

Λόγω του προβλήματος με τον ανελκυστήρα κάποιες υπηρεσίες όπως το γραφείο εξέτασης και απονομής συντάξεων έχει κατέβει για ευνόητους λόγους στο ισόγειο του κτιρίου. Την ίδια ώρα δεν είναι μόνο η μη λειτουργία του ασανσέρ που προβληματίζει στο συγκεκριμένο κτίριο και υγειονομική υπηρεσία αλλά και θέματα που άπτονται των ιατρικών υπηρεσιών.

Οι αιμοληψίες πλέον έχουν μεταφερθεί στην κεντρική μονάδα του ΙΚΑ στον Αγ. Αλέξη ενώ στο κτίριο της Κορίνθου πλέον δεν υπάρχει και ελεγκτής με συνέπεια ο ασφαλισμένος που χρειάζεται να λάβει κάποια υπογραφή και σφραγίδα να πρέπει να τρέξει στον Αγ. Αλέξη και κατόπιν να επιστρέψει στη Γούναρη και Κορίνθου.

Ακόμα πάνε οι παλιές εποχές που στο πρώην ΙΚΑ της Γούναρη έβρισκες γιατρό σχεδόν όλων των ειδικοτήτων μέχρι και γυναικολόγο. Αυτήν την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στη συγκεκριμένη μονάδα υπάρχουν μόλις 4-5 γιατροί ειδικοτήτων οδοντιατρικής, παιδιατρικής, οφθαλμολογίας και ένας πνευμονολόγος.

Με το ασανσέρ χαλασμένο από τον Ιούλιο, χωρίς αιμοληψίες και με λίγους γιατρούς, άραγε ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της συγκεκριμένης μονάδας, αναρωτιούνται πολλοί και εκ των εργαζομένων.

Τέλος να αναφέρουμε πως υπάρχουν έντονα παράπονα για το χαλασμένο ασανσέρ και από μητέρες που υποχρεούνται να ανέβουν 3 ορόφους με μικρά παιδιά, συχνά στην αγκαλιά, για να πάνε στον παιδίατρο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Χωρίς ασανσέρ, πάνω από μήνα, στον ΕΦΚΑ της Γούναρη - Χθες χάλασε και ο κεντρικός εκτυπωτής - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις