Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: H ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μπαντζά Σι

Μπάσκετ: H ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μπαντζά Σι

Ο Γάλλος φόργουορντ κλείνει της μεταγραφές της Ένωσης

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και τυπικά ο Μπαντζά Σι, καθώς η Ένωση γνωστοποίησε την απόκτηση του Γάλλου φόργουορντ. Ο 27χρονος άσος, ο οποίος είναι αδελφός του Αμαρά Σι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον «Δικέφαλο» τη σεζόν 2007-08, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΑΕK B.C. ανακοινώνει ότι υπέγραψε σήμερα (15/09) συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» ο Μπάντζα Σι. Ο Γάλλος φόργουορντ συμφώνησε για συνεργασία ενός χρόνου.

Βιογραφικό

O Μπάντζα Σι γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1990 στο Παρίσι, έχει ύψος 2μ.04 και είναι αδερφός του Αμάρα Σι, ο οποίος αγωνίστηκε στη «Βασίλισσα» την σεζόν 2007-2008.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο του New Mexico State. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2013, όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ορτέζ. Σε 29 αγώνες είχε 5,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ μέσο όρο.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Νανσί, όπου παρέμεινε για δύο χρονιές, με τη σεζόν 2015-16 να αποδεικνύεται ως η πιο παραγωγική του, με την Βιλερμπάν να κινείται για την απόκτηση του. Ο Σι σε 33 αγώνες είχε 8,2 πόντους με 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Στη Βιλερμπάν σε 32 αγώνες πέτυχε 6,2 πόντους, ενώ μάζεψε 2,8 ριμπάουντ μέσο όρο στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, ενώ σε 8 αγώνες των πλέι  οφ είχε 3,9 πόντους με 2,5 ριμπάουντ και στο Champions League σε 18 συμμετοχές είχε 8,1 πόντους, 3,6 ριμπάουντ μέσο όρο».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της ΤΣΣΚΑ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports