Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων Πατρών: Συνεργασία με την Ακαδημία Μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή

Απόλλων Πατρών: Συνεργασία με την Ακαδημ...

Μία από τις έξι αθλητικές ακαδημίες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας

Συνεργασία με την Ακαδημία Μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή (Deree College Athletic Club),  μία από τις έξι αθλητικές ακαδημίες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας, εγκαινίασαν οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας. Η ανακοίνωση των «μελανόλευκων»:

«Στην αποστολή που ήρθε στην Πάτρα για φιλικούς αγώνες με τις Ακαδημίες Μπάσκετ του Απόλλωνα  μετείχαν 32 αθλητές (γεννημένοι 2001-2003) και συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μπάσκετ του  Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή, Παναγιώτη Μακρυδήμα, και τους προπονητές Χαράλαμπο Τσιαντή και Σπύρο Σταύρου.

Από τον Απόλλωνα Πάτρας υπήρξε καθοδήγηση, εκτός από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μπάσκετ, Θάνο Λουκόπουλο, από τους προπονητές: Κώστα Κατοχιανό (Απολλωνιάδα – εφηβικό), Χρήστο Παπαγιαννόπουλο (Απόλλωνας – παμπαίδες), Γιάννη Κοτσώνη (Απολλωνιάδα – παιδικό). Επίσης, στην διεξαγωγή των φιλικών αγώνων συνέδραμαν τα μέλη του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών: Χριστίνα Χουλιάρα, Τάσος Δελέγκος, Ανδρέας Μπετιχαβάς και Δημήτρης Καρλής.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Μπάσκετ του Συλλόγου, Θάνος Λουκόπουλος, ευχαριστούν τον Αθλητικό Σύλλογο Κολλεγίου Ντερή και ελπίζουν ότι αυτό ήταν το ξεκίνημα για μια επωφελή συνεργασία και για τις δύο Ακαδημίες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports