Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Ήρεμο το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, με πιο αργούς ρυθμούς, ενώ είναι πιθανό να κάνετε κάποιες αγορές, ή να ασχοληθείτε με πληρωμές και οικονομικά θέματα. Ευκαιρία να απολαύσετε τα ωραία πράγματα και τις αισθήσεις. Το βράδυ θα είναι ζωηρό κι επικοινωνιακό, με πιθανές βόλτες και κουβεντούλα. Προσοχή όμως σε λογομαχίες, ειδικά με συγγενείς.

Ταύρος

Το ζώδιό σας θα διατρέχει η Σελήνη για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ενώ ίσως προχωρήσετε σε ξεκινήματα, πρωτοβουλίες κι αποφάσεις. Το βράδυ η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής περνά σε θέματα οικονομικά, αξιών και ασφάλειας. Ίσως προκύψουν οικονομικά άγχη κι ανταγωνισμοί.

Δίδυμοι

Κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, ενώ είναι και μέρα απολογισμών. Μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, ησυχία, φυγή και ύπνο – ίσως βρείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Το βράδυ που η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας ωστόσο, αναμένεται να δραστηριοποιηθείτε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε επικοινωνιακά προβλήματα και συγκρούσεις – εύφλεκτο το κλίμα.

Καρκίνος

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα σήμερα, μια μέρα για δικτύωση, με ενασχόληση επίσης με το διαδίκτυο και τα social media. Κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον. Το βράδυ βγαίνει μια ανάγκη για ησυχία και απόσυρση, όμως οι δύσκολες όψεις της Σελήνης φέρνουν ψυχολογικές ή επικοινωνιακές εντάσεις.

Λέων

Στον επαγγελματικό σας τομέα και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, ενώ είναι και ώρες που αναλαμβάνετε κάποιες υποχρεώσεις. Καλύτερη οργάνωση. Το βράδυ είναι πιθανό να δείτε φίλους και γνωστούς, ή να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, δεν λείπουν όμως οι εντάσεις.

Παρθένος

Άνετο το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας, με αίσθημα αισιοδοξίας κι ελευθερίας. Περισσότερο χιούμορ. Ενασχόληση κυρίως με θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, φιλοσοφίας, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Ευκαιρία για μελέτη και συγγραφή. Το βράδυ είναι πιθανό να παρουσιαστούν υποχρεώσεις, ενώ θα πρέπει να  προσέξετε τον εκνευρισμό και τα επικοινωνιακά προβλήματα.

Ζυγός

Εσωστρεφές και πιο ήσυχο το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας, ενώ ασχολείστε κυρίως με θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων ή άλλα. Ευκαιρία για ψυχανάλυση και έρευνα. Βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφό σας. Το βράδυ η Σελήνη θα δώσει έμφαση σε μελέτη, συγγραφή, πνευματικότητα, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Προσέξτε εντάσεις.

Σκορπιός

Κοινωνική μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, σε πιο αρμονικό και ήρεμο κλίμα, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά. Έμφαση και σε θέματα αισθητικής, τέχνης, μόδας. Το βράδυ θα είναι πιο εσωστρεφές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε ίντριγκες, αλλά και συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς.

Τοξότης

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, ενώ τακτοποιείτε διάφορες εργασίες και λεπτομέρειες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο νοικοκυριό σας. Έμφαση σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness. Το βράδυ θα είναι κοινωνικό, με πιθανές συναντήσεις και γνωριμίες, όμως είναι εύφλεκτο το κλίμα – προσοχή σε εντάσεις κι επικοινωνιακά προβλήματα.

Αιγόκερως

Σχετικά ανέμελη η σημερινή μέρα, πιθανόν να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Ενασχόληση με τα παιδιά. Το βράδυ ίσως σας βγει μια μανία καθαριότητας. Προσέξτε την κριτική όμως, αλλά και τη διατροφή σας.

Υδροχόος

Κυρίως με το σπίτι, την οικογένεια ή με θέματα ακινήτων ασχολείστε σήμερα, ενώ θα είναι λίγο πιο εσωστρεφές το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας. Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, και μια νοσταλγία για το παρελθόν. Το βράδυ ωστόσο είναι πιθανό να έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι – ανακτάτε την εξωστρέφειά σας.

Ιχθύες

Επικοινωνιακό κι ανάλαφρο το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, με ευκαιρίες για συναντήσεις και κουβεντούλα, ενώ είναι και μέρα με αρκετές μετακινήσεις, ταξιδάκια ή βόλτες. Μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Το βράδυ βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, όμως το κλίμα θα είναι εύφλεκτο και χρειάζεται προσοχή σε συγκρούσεις κι επικοινωνιακά προβλήματα.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being